Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most komolyan akkora baj,...

Most komolyan akkora baj, hogy nem Louis Vuitton bébitakarót vettem a gyereknek?

Figyelt kérdés

Nem fogom leírni, hol lakok, mert ezen a környéken nincs több magyar, így talán felismerhető lennék az otthoniaknak. Sajnos nincs senki, akivel ezt megbeszélhetném, barátaim - akiket szeretek - mind idevalósi, ezt a környéket jellemző szellemiségben, felfogásban nevelkedett.

Anyósom igazából mindenbe beleköt. Anno a menyasszonyi ruhámat is nehezményezte, hogy nem Vera Wang lett, hanem egy lerobbant kis üzlet utolsó előtti darabja, de akkor azt hittem, majd megbékél.

Egy frászt! 7 hós várandós vagyok, soon-to-be-grandmother szabályosan figyeli, hogy milyen cuccokat hozok haza a babának. Kb. 20 perce egy Esprit babatakarót vágott szét az orrom előtt, mert hogy "ha olyat merek tenni a gyerekre, ő rámuszítja a gyámhatóságot". Persze próbálok rajta nevetni, de látom, hogy komolyan gondolja, és ami még rémisztőbb, hogy a barátaink is neki adnak igazat, és hozzák ide a Louis Vuitton féle cuccokat, azok helyett, amit én veszek a gyereknek. Kvázi nincs beleszólásom a dolgokba.

Férjem nem foglalkozik ezzel, csak akkor, ha már látja, hogy nem bírom tovább. Olyankor erélyesen fellép, leállít mindenkit, de egy idő után újra kezdődik az egész elölről.

Félreértés ne essék, nem az van, hogy nagy unalmamban a semmin problémázok, hanem az, hogy szerintem felesleges egy vagyont kifizetni (még ha van is) egy Chanel rugiért, amit kinő két hét alatt. Sajnálom érte a pénzt. Meg persze az is a bajom, hogy van hét anyja, és a hét között én nem vagyok ott...

Az én felfogásom a gagyi, vagy az övéké? Félek sosem fogom ezt a világot megérteni. :(

2013. aug. 10. 15:47
1 2
 1/19 málna_ ***** válasza:
88%

Tudtad hova házasodsz, nem?

Ezen már kár rágódni..

2013. aug. 10. 15:50
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem kamu, már rég is volt egy hasonló, ott ovis kislányról volt szó. Ilyen hülyék a világon nincsenek, de olyan se, aki gazdag esküvőt tart és turiból veszi a menyasszonyi ruháját.
2013. aug. 10. 15:54
 3/19 A kérdező kommentje:
Tudtam, csak gondoltam ha valakinek a felesége leszek (mármint nem valakinek, nem minden áron ez volt a cél, hanem az én VALAKIMNEK), egyenjogú partnere, akkor talán több szabad teret kapok...
2013. aug. 10. 15:54
 4/19 A kérdező kommentje:
Jó, gondoltam, hogy kamuztatás lesz, töröltetem is a kérdést.
2013. aug. 10. 15:55
 5/19 A kérdező kommentje:
Mellesleg a turkáló és egy hangulatos, ám kicsi üzlet közt van különbség.
2013. aug. 10. 15:55
 6/19 málna_ ***** válasza:
59%
Pedig tudhatnád, hogy akinek szemtelenül sok pénze van, az bizony előbb-utóbb úgy érzi joga is van beleszólni mások életébe. Pláne az unokája életébe.
2013. aug. 10. 16:02
 7/19 intrepid ***** válasza:
60%

Mondjuk, az agyam eldobom az öreglányokon....

De! Bizonyos sznob körökben muszáj rázni a rongyot, mert ez alapján itélik meg a család jómódját, és ez adja meg a tekintélyét. Valamelyik középkori festő mondta, hogy nagyban befolyásolja a képek árát, a festő feleségének az ékszerei. Szász Endre mondta egy riportban, hogy miután Rolls Rollsa volt, utána nem vehetett olcsóbb kocsit, mert nem illett. Ezeket csak azért írtam, hogy lásd, lehet hogy szükséges a rongyrázás is. Beszélgess a férjeddel, ha ő is azt mondja hogy szükséges, akkor legyen. Én megértelek, én is mindenféle pazarlásnak esküdt ellensége vagyok.

2013. aug. 10. 16:02
 8/19 anonim válasza:
30%

Te jó ég!!!

Még jó,hogy csak középkategóriások vagyunk és nem kell ilyesmiken problémáznom,ilyen csatákat megvívnom...

Nem hiába mondják,a pénz nem boldogít...De nem ám!

2013. aug. 10. 16:22
 9/19 anonim válasza:
79%

és mégis mit keresel ott, ha nincs egy önálló döntésed, saját akaratod??

szánalmas...

2013. aug. 10. 16:35
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
az anyósodat rúgd hátsón, ha meg a férjednek ez nem tetszik, akkor őt is...megszoksz vagy megszöksz.
2013. aug. 10. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!