Most komolyan akkora baj, hogy nem Louis Vuitton bébitakarót vettem a gyereknek?
Nem fogom leírni, hol lakok, mert ezen a környéken nincs több magyar, így talán felismerhető lennék az otthoniaknak. Sajnos nincs senki, akivel ezt megbeszélhetném, barátaim - akiket szeretek - mind idevalósi, ezt a környéket jellemző szellemiségben, felfogásban nevelkedett.
Anyósom igazából mindenbe beleköt. Anno a menyasszonyi ruhámat is nehezményezte, hogy nem Vera Wang lett, hanem egy lerobbant kis üzlet utolsó előtti darabja, de akkor azt hittem, majd megbékél.
Egy frászt! 7 hós várandós vagyok, soon-to-be-grandmother szabályosan figyeli, hogy milyen cuccokat hozok haza a babának. Kb. 20 perce egy Esprit babatakarót vágott szét az orrom előtt, mert hogy "ha olyat merek tenni a gyerekre, ő rámuszítja a gyámhatóságot". Persze próbálok rajta nevetni, de látom, hogy komolyan gondolja, és ami még rémisztőbb, hogy a barátaink is neki adnak igazat, és hozzák ide a Louis Vuitton féle cuccokat, azok helyett, amit én veszek a gyereknek. Kvázi nincs beleszólásom a dolgokba.
Férjem nem foglalkozik ezzel, csak akkor, ha már látja, hogy nem bírom tovább. Olyankor erélyesen fellép, leállít mindenkit, de egy idő után újra kezdődik az egész elölről.
Félreértés ne essék, nem az van, hogy nagy unalmamban a semmin problémázok, hanem az, hogy szerintem felesleges egy vagyont kifizetni (még ha van is) egy Chanel rugiért, amit kinő két hét alatt. Sajnálom érte a pénzt. Meg persze az is a bajom, hogy van hét anyja, és a hét között én nem vagyok ott...
Az én felfogásom a gagyi, vagy az övéké? Félek sosem fogom ezt a világot megérteni. :(
chanell baby cucc nincs is!!!!!!!!!!!!
KAMU
Igazad van- de mivel bekerültél ebbe a miliőbe, ott ez a szokás, és ugylátszik ragaszkodnak a szokásaikhoz.
Miért nem mondod a férjednek, hogy költözzek el valahova máshova és miért nem éltek ti ketten távol másoktól közösen egy életet? Akkor talán eldönthetnétek, hogy mikor mit adtok majd a gyermeketekre.
Egy házban élsz a vénlánnyal? Ha igen,akkor kérd a Párod,hogy költözzetek el,vagy Te mész egyedül! Ha nem,akkor röpítsd ki a kecóból,be se engedd!! Mi köze van hozzá,hogy mit veszel? Ő fizeti???
Én a Párom mamájával laktam egy fedél alatt,míg az első dédunokáját vártuk,nem is volt bajom vele,volt hogy meglátta,hogy megvettem egy kismama újságot (ennyit költöttem magamra a táppénzemből + a vasat,mg-t) és szép kis szentbeszédet tartott,hogy milyen hülyeségre költöm a pénzt,nem kellene ilyet vennem,mert felesleges!!!
Miután megszületett a nagyunk,utána megette a fene! Folyton ott volt a sarkamban,okosabbnál okosabb dolgok hagyták el a száját... rémálom volt együtt lakni vele. A ház a páromé,így végül ő költözött,nem mi. -lehűltek a kedélyek,azóta jóban vagyunk.
késő bánat. Valamiért csak vonzott ez az élet nemdebár?
hát ez ezzel jár. A pénz dirigál úgy látszik. Jobb lenne egy lepukkant udvari lakásban, munkanélküli férjjel, szemétben guberáló anyóssal?
Vagy kiállsz magadért, vagy megszöksz gyerekkel ezek elől, és haza sem mész a gyerekeddel. Vannak-e szüleid, kérj segítséget!
Nàlunk nem ennyire durva, de anyòsom is csinàlt ilyet....Probàlta hozni a török meg màs ő àltala minősèginek îtélt cuccokat.
Szerinte amit èn vettem az mind sz.r...
Fogtam becsomiztam mindent visszaküldtem neki, ennek a gyereknek èn vagyok az anyja felirattal...Azota hoz ajàndèkba ami tök jò de nem dobja ki az enyèmet.Ha kamu a kèrdês akkor mindegy...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!