Ez csak engem zavar? Én látom rosszul?
Jól tetted. Ahogy látom elég hasonlóan gondolkodunk, én is sajnálok dolgokat megrongálni mert "nem tehet róla".
Nekem egy Volt lakótárs Volt olyan, hogy valamit adott hogy neki már úgysem kell, aztán egyszercsak visszakérte. Bár ez nem olyan idepaterolós dolog Volt, hanem tényleg kellett. A 2. eset után tanultam. Aztán amikor a barátnömnek bicikli kellett, odaadta az exének a bicikliét, hogy úgyis kb 2000ft-ért vette, de már nem kell. Gyorsan kapott valamit ellenértéknek, amire neki Volt szüksége, a bicikli meg kapott o gumikat meg kerekeket kb 50 eur értékben, gondoltam majd kifizetheti ha vissza akarja kérni. Meg én is visszakérem akkor a cuccot.
kb. 3 hónap múlva jött látogatóba az új barátnöje, célozgatott is a biciklire, pofája már nem Volt visszakérni.
De valahogy többet nem kéne töle semmi. Utálom az ilyent.
Kell a fenének az ilyen "jó szándék", hogy utána aztán visszakéri, és még neki áll feljebb.
Én nem tudtam volna ilyen nyugodtan fogalmazni. Kerek-perec megírtam volna neki, hogy tartogassa a jó szándékát másnak, és különben sem vagytok raktár, hogy nálatok tárolja a bútorokat, meg mindent. Ha megsértődik, így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!