Ez csak engem zavar? Én látom rosszul?
Teljesen neked van igazad, nekem se esett volna jól.
Milyen dolog már az, hogy ajándékba adunk valamit, aztán visszakérjük egy tök ellentétes magyarázattal?! Pff!
Hidd el, szerintem nem piti ügy. Én még azért is felkaptam a vizet mikor a szemem előtt adta át barátnőm másik barátnőm szülinapjára azt a ruhát, amit még tőlem kapott...
Na nekem ez is sz*rul esett :)
Hű, hát nem csodálom, hogy te is dühös lettél kedves második hozzászóló.
A sokadik, hogy a nővér most adta el a lakását és az onnét, albérlők által leharcolt bútorokat is ide paterolta, mondván, hogy azoknak a bútoroknak semmi baja- az ágyból öklöt a cigaretta szag, a nagy magas fehér szekrény össze volt firkálva, a székek annyira koszosak voltak, hogy ember azt nem tisztítja ki semmivel sem. Ezen is meg volt sértődve, hogy mi azokat a bútorokat nem használtuk fel- a mi pincénkben állna, az ágy egy ismerősnek lett odaadva-amit a párom édesanyja nagy kínkeservesen saját kézzel tisztított ki- de az anyjuk sem örült ezeknek a bútoroknak, csak nem merte elmondani a véleményét.
Velem szerencsére nem történt ilyen.
De igazad van. Ez bunkóság. A szemetet hozzátok hordani is. Meg az odaadott bútort visszakérni is.
Majd legközelebb te is állíts be hozzájuk egy adaggal, amit már kidobnál.
A sógornőd pofátlan! És igazad van! Lesülne a bőr a képemről ha amit adnék valakinek olyan címszó alatt hogy a tiéd később visszakérném! Nekem anyukám is azt tanította ha valahová elviszek valamit azt utána haza ne merjem vinni! (mondjuk ez babona is nehogy visszavigyen a párom a házhoz :D) De szerintem abszolút nem illendő dolog! Kérdezd már meg ha legközelebb sütit visz azt is visszakéri később? :D
Jó hogy tisztáztad hogy többet nem fogadtok el semmit!
neked van igazad.
szerintem ne fogadjatok el tőlük semmit. ha legközelebb beállítank valamilyen dologgal, mondd meg, hogy köszi, de van nektetk is, nem kell kettő, de azért aranyosak, hogy gondoltak rátok. de nem kell elfogadni semmit aztán nem lesz belőle vita.
a párodnak kéne beszélni a testvérével igazából:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!