Két jól kinéző embernek miért születik csúnya gyereke?
# 10
"és sokan büdösek is.ők ezt nem látják/érzik egymáson,"
Hogy nem e? :D
3 általános iskolai osztálytársamat is fel tudom hozni ellenpéldaként.
1.Olyan lábszaga volt állandóan ha levetett a cipőjét hogy azóta se éreztem olyan kemény lábszagot.
2.szimplán igazi tanyán élő paraszt gyerek volt mindig érdekes trágya szagot árasztott magából
3 egy hozzánk bukott cigány gyerek volt a harmadik aki nem nagyon fürdött vagy én nem tudom de szaga az volt keményen
Még azért ne temessük az esélyeket: [link]
Amúgy a kedves kérdező szóhasználatával kapcsolatban is le tudnék írni ide pár oldalt, de nem hiszem, hogy sok értelme lenne.
elolvasgattam a válaszokat de a 6.-ig jutottam mert elkezdtem röhögni :D egy válaszoló leundoritózza a kérdezőt hogy hogy mondhat ilyet, de közben ő is egy "ronda" szóval illetett egy másik embert (kérdezőt) :D gondolkozzatok már el :D ti még nem mondtatok más emberre olyat hogy hú de ronda? vagy mekkora paraszt bunkó? dehogynem, ahogy rátok is! békéljetek meg ezzel! :D
amúgy meg a ronda embereknek szép gyerekük születik, a szépeknek meg ronda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!