Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez hülyeség vagy jogosan...

Ez hülyeség vagy jogosan merültek fel bennem kételyek?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég történt Szerbiában, a Vajdaságban egy mészárlás amikor is a szerb apa megölte a magyar rokonokat.

Nos, a sógorom anyja magyar (már meghalt) az apja szerb, a sógorom Szerbiában nevelkedett, az apja Szerbiában élt még pár évvel ezelőtt, aztán megkezdődött a délszláv háború bűnöseinek felkutatása, így a Magyarországra költözött, mert bár nem vallja magát bűnösnek, de büszke rá,hogy harcolt, abszolút egy szerb nacionalista, most már csak simán alkoholista, de én veszélyesnek tartom.

A sógorom pedig magyar nacionalista amit különösen sérelmez az apja, sőt ezt tetézte azzal,hogy az anyja halálakor a sógorom felvette az anyja családnevét (hogy ne szerb neve legyen az apja után) úgyhogy az apja nagyon nem boldog.

Nem kedvel minket sem,meg úgy kollektív gyűlöletet érez a magyarság iránt is, bár ezt nem nyilatkoztatja ki, de tesz utalásokat, azért ezt tudja az ember, amikor találkozunk is vele érződik a gyűlölete, hiába próbál kedves maradni.

Így ,hogy alkoholista,magyarellenes és egy sokat látott katona, nem hinném,hogy megrettenne egy hasonlót dolog elkövetésétől, én tartok tőle, de a sógoromék szerint ártalmatlan, és egy semmirekellő alkoholista, senki sem fél tőle rajtam kívül.

Bár erről nem is beszéltünk, így nyíltan, de mióta volt ez a dolog a tv-ben én egyre inkább félek tőle.

2015. jún. 17. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki tudja. Alkoholos állapotban simán bekatanhat.aÉs akkor ki tudja
2015. jún. 17. 10:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul egyedül él, ergo azt csinál amit akar, és ha rájön a nagy magány és,hogy semmit sem veszíthet...fegyvere biztos van, vagy ha nincs biztos nem jelent akadályt számára,hogy szerezzen.
2015. jún. 17. 10:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Nos egy önvèdelmi tanfolyam sose árt, akármikor megtámadhatnak ès nem csak ez az ember, illetve ahogy a mondás tartja inkább legyen fegyvered ès ne kelljen, mint kelljen amikor èppen nincs.
2015. jún. 17. 10:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Senki nem tudja előre, hogy mi történik majd. Lehet, hogy bekattan, lehet, hogy nem. Ne kerüljetek vele konfliktusba, sőt egyáltalán sokszor ne találkozzatok (mert minek is egy alkoholistával?). Amúgy semmit nem lehet vele tenni, még ha elvileg jóval nagyobb a valószínűsége is annak, hogy bekattanjon, mint egy átlagembernek. Tudtommal csak az elkövetett bűnökért lehet valakit büntetni. Amúgy kicsit sem értem, hogy mit keres egy olyan valaki Margyarországon, aki magyarellenes. Hát miért nem megy máshova???

Kitartás és kerüljétek, mást nem tudok írni.

2015. jún. 17. 11:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt én sem értem,hogy mit keres itt, ugyanis ha a szerb hatóságok keresnék,úgyis kiadják a magyarok, tehát semmi értelme.
2015. jún. 17. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy hülyeség, de irreális. Számtalan esküvő történt mindenféle probléma nélkül, egy esetben tragédia történt. Azért nem ez alapján kell általánosítani.
2015. jún. 17. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség.

Bárki bekattanhat.

Hírekben is lehetett sok olyat hallani, hogy egy-egy rokon kiirtotta az egész családot.

Ennek nem ahhoz van köze, hogy más nemzetiségű és hogy kit szeret és kit nem.

Ahol ilyen történik, ott valamilyen pszichés betegség van a háttérben.

2015. jún. 17. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Békeidőben az ilyen emberek minimum 99,9%-a veszélytelen, csak hőzöng, de tettlegességig viselkedése nem fajulna, mert tudja, hogy azt az államrend kemény börtönbüntetéssel megtorolná.

Viszont háborúban, forradalomkor, lázongáskor az ilyen emberek könnyen elvágnák a nyakát ellenségnek kikiáltott szomszédaiknak (legyen az más politikai, vallási meggyőződésű vagy más nemzetiségű), ha azt éreznék, hogy erre a vezetéstől szabad kezet kaptak.

2015. jún. 17. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Magyarországra jött megbújni de azért utálja Magyarországot...
2015. jún. 17. 21:19
 10/10 A kérdező kommentje:

De ez egy őrült ember, tehát bárki bekattanhat, de nála nagyobb az esély.

A szerbiai házában egyszer jártam, az is olyan volt,hogy minden szobában egy szerb zászló,Jugoszlávia térképe, van egy fala amin csak magáról vannak képek amint katonai egyenruhában áll, vagy egy tank tetején ül katonákkal, fegyverekkel pózol lerombolt házak előtt, ő ezekre büszke.

2015. jún. 18. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!