Más is úgy gondolja, hogy önző lusta vagyok?
Az unokaátyád az önző, nem te.
Apám ugyanígy van, mint ő, mégis azt mondta, hogy ha elsőre nem vesznek fel egyetemre (!) akkor mindenképp próbáljam meg jövőre is.
És itt nem egy kétéves érettségi felkészítőről van szó, hanem 5 éves képzésről, miközben örülök majd, ha magam el bírom tartani, arra nem sok esély van, hogy őket vagy az öcsémet fogom segíteni, ezt ők is tudják, mégis támogatnak.
Egyébként ha a szüleid felől rendben, akkor mi a probléma? Szerintem a rokonnak ez ilyen "dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha én nem tanulhattam akkor ő se" dolog. Unokabátyádnak mondd meg, hogy amellett is tudsz hétvégén maszekolni, mert már most százszor talpraesettebb vagy, mint ő valaha is lesz ;)
19/L
kedves kérdező.
az életben még nagyon de nagyon sokan lesznek, akik meg akarják majd mondani neked a tutit.
ha én ezekre az emberekre hallgatok, akkor soha nem értem volna el semmit.
tehát hallgass csak magadra, mert a saját életed a te felelősséged, és a döntés a te kezedben van, és csak a tiéd.
ha megvannak a lehehetőségeid, hogy úgy élj, ahogy szeretnél, és úgy dönts, ahogy szeretnél, akkor nincs semmi kérdés.
talán csak nem akarsz úgy visszagondolni az életedre, hogy azért nem érted el, amit el akartál, mert az unokatestvérednek akartál megfelelni?
a másik dolog, hogy vesztes, boldogtalan, szerencsétlen embertől SOSE fogadj el tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!