Ha beadtam a válási papírokat, de mielőtt még kimondták volna a válást, meghalt a férjem, akkor ki az örököse?
Figyelt kérdés
Vagyon2015. jún. 12. 11:22
11/27 anonim válasza:
Ha aláírta a válási papírokat az elhunyt és úgy van beadva, akkor nem örökölsz.
12/27 anonim válasza:
9 Érdekes én is egyből idegenkezűséget éreztem, mikor olvastam a kérdését.
13/27 anonim válasza:
Ugyan már... aki képes elkövetni egy gyilkosságot, hogy örököljön, az nem fogja előtte beadni a válást, és pláne nem írja ki az internetre.
14/27 anonim válasza:
" Ha aláírta a válási papírokat az elhunyt és úgy van beadva, akkor nem örökölsz."
Drága, ez nem számít,NEM váltak el :) és sokan visszatáncolnak :) Ha az adott pillanatban házasok voltak, akkor az számít .D
15/27 anonim válasza:
13 Ha nagyon nyeregben van, akkor igen. pl: mágiával való gyilkosság. Létező dolog, nem egy embert intéztek már el vele, ne horkanj fel, mert az USA-ban már figyelembe veszik..
16/27 anonim válasza:
Utolsó: az máglyával való gyilkosság.
Amúgy házasok voltatok, így aszerint megy az öröklés.
17/27 anonim válasza:
Lehet hogy a valóságban a másik fél adta be?
18/27 A kérdező kommentje:
Utolsó! A kereset bírósági hivatalos irat. Rá van írva , ki adta be.
Nem csak ostoba vagy, hanem rosszindulatú is.
2015. jún. 15. 07:53
19/27 anonim válasza:
Kérdezö: és azt mi honnan tudjuk mi van a papírodon? Közzé tetted a papírt? Nem. Annyi eszed van mint egy marék száraz lepke. Nem vagy véletlenül fodrász?
Ostobázhatsz itt meg privátban, attól még egy buta számító liba maradsz.
20/27 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kiírt kérdést. Utolsó kommenteddel magad bizonyítottad, hogy ostoba vagy.
2015. jún. 15. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!