Mit tegyek? Hova mehetek?
Kérek mindenkit csak normális, hasznos választ írjon! Előre is köszönöm! A történetem két éve kezdődött. Szerelmes lettem. A férfi apukám barátja, idősebb és családos. Szégyenletes de ezek a dolgok engem akkor nem érdekeltek (ma mar bánt). Csak ő volt és más senki és semmi. Szenvedtem az elején mert alig láttam, és reménykedni se tudtam mert megmondta hogy nem válik. Végül le buktunk (hála nekem) és a felesége elköltözött a gyerekekkel! Lassan egy éve együtt élünk, a szüleim nem beszélnek velem. Választás elé állítottak anno és sajnos komolyan is gondolták. Én viszont szenvedek, csak most mar más miatt! Meg 20 éves sem vagyok és máris "két gyermekes családanya". Míg ketten voltunk jó volt (az elején) aztán kezdtem kicsit unatkozni és (a párom és feleségével) történt egyik veszekedés után felvetettem hogy költözenek ide a gyerekek (5 és 8 évesek). Így is lett, immár 5 hónapja. Kimerült lettem és fáradt vagyok állandóan. Nem tudunk kettesbe lenni, este elmenni vacsorázni, vagy csak nyugodtan megnézni egy filmet. A tavaszi szünetben végre az édesanyjukkal voltak és mi elutaztunk egy wellness hétvégére, de már nem éreztem azt mint az elején. Elmúlt, és én azt kívánom bárcsak megsem történt volna. Sok ember szenvedett és még fog is, miattam. Haza szeretnek menni és úgy élni mint a barátnőim. Túl sok ez nekem és nem csak a gyerekek miatt. Egésznap főzök mosok takarítók kutyát sétáltatok a gyerekekért megyek vagy edzésre viszem őket esetleg be vásárolok. Fáradt vagyok és nincs időm magamra, se pénzem. Mindig valamit fizetni kell, rezsi biztosítás hitel orvos szerviz edzés stb, mindig van valami ami miatt
nem marad még egy fodrászra vagy manikűrösre való sem. Beszéltem a húgomal, és elmondtam neki és ő a szüleinknek. De, nem mehetek haza. Azt mondtak tőlük a híd alá is mehetek de nem engednek haza, nekik csak egy lányuk van.
Fiatalság, bolondság, és meggondolatlanság. Én is voltam ennyi idős, és csináltam ostoba dolgokat, de Te messze leköröztél.
Viselned kell a következményeket, de mindenkinek jár még egy esély. Beszélned kell mindenkivel, akinek az elmúlt két évben csalódást, fájdalmat okoztál. Bocsánatot kérni, persze csak ha igazán, és őszintén bánod. És reménykedni, hogy a szüleid is hajlandóak még egy esélyt adni neked.
Egyszerüen kiveszel egy szobát (legalább is feltételezem, hogy dolgozol valamit - ha nem, akkor sürgösen keress munkát), és elköltözöl.
A tetteidért te vagy a felelös, szeretöje lett egy apjakorú férfinek, aki mellesleg a család barátja isszétszedett egy müködö családot, minden figyelmeztetés ellenére. Ezután ne csodálkozz, ha a szüleid ezt nem tudják toleráli.
Tényleg nagyon komolyak az előzmények, de a felnőttként meghozott döntéseid következményeit vállalnod kell.
Ha nem szeretnéd, hogy a szüleiddel végleges maradjon a szakítás, egy próbát még tehetsz, viszont ne a húgodon keresztül, hanem magad keresd őket, pl. egy levélben vagy ilyesmi. Ha ismét nemleges válasz lesz, akkor sajnos el kell fogadni a döntésüket. Súlyosak az előzmények, de én azért nem tagadnám ki a lányomat.
A párodtól költözz el, vállalj munkát, ha még nincs. Ha teljes albérletet nem is, egy szobát biztosan ki tudsz venni, ha nem is rögtön, de a közeljövőben. Vannak barátaid, akik melletted állnak? A húgod? Ha nagykorú, őt nem tilthatják tőled a szüleitek.
Én is azt javaslom ,mint a többiek.
Önálló megélhetés,majd lakhatás.
Időt kellene adnod azoknak,akiket rettenetes helyzetbe hoztál.Ha látják,hogy próbálod rendbe tenni ezt a katasztrófát amit okoztál,talán vissza fogadnak.
De én megjegyezném,hogy egy 40-50 közti férfinek kellett volna annyi eszének lenni,hogy csomót köt magára.Már bocsánat.
Nem mentenélek fel,,inkább azt mondom,hogy szinte gyerekként te kevésbé voltál a tetteid ura.
Van szakmád,beszélsz nyelvet?
Van alapod,amivel el tudsz máshol indulni?
Barátok külföldön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!