Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan zavar, hogy átviszik...

Jogosan zavar, hogy átviszik magukhoz játszani a gyerekem?

Figyelt kérdés

A szomszéd lakásban laknak az unokatestvéreimék. A kilenc hónapos kislányommal úgy szeretnének játszani, hogy átviszik a saját lakásukba(nélkülem). Régebben mikor kisebb volt, gyakran átmentünk hozzájuk(akkor én is mentem). Volt már, hogy rájuk bíztam rövidebb időkre korábban, ha valamit el kellett intéznem.

Normális, hogy zavar hogy átviszik magukhoz a lányom és nem hozzánk jönnek át játszani vele, ahol ott vagyok?(amúgy nem rossz a viszonyunk)

2015. ápr. 5. 13:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
van ott felnött akkor nem hiszem hogy baj lenne, ha sírni kezd ugy is vissza viszik
2015. ápr. 5. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:
9 hónaposan én nem adnám oda,jöjjenek ők,vagy mennék én is vele.Hány évesek az unokatesók?
2015. ápr. 5. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!