ELEGEM VAN! Mi történik majd vele? 12/l
Kedves Heni!
Részvétem!
Senki nem TUDHATJA biztosan, mi is következik utána. Én hiszem, hogy a lelkünk nem hal meg, és a testünket csak levetjük ilyenkor, mint egy ruhát este. De hogy hova megy a lélek, és mit tesz ott, arról fogalmam sincs.
Persze, ma már nyugodtan kaphatják a leendő gyermekeid a te vezetékneved, csak majd a leendő pároddal kell megbeszélned, hogy hogy is legyen ez.
Végezetül fogadj el egy jó tanácsot: máskor soha ne írd ki a vezetékneved és keresztneved is egy ilyen internetes oldalra! Rosszindulatú emberek is megkereshetnek ez alapján, vigyázz magadra!
Mi van a halál után?
Attól függ milyen kultúrkörben nőttél fel, vagy milyen tradíciót követsz. Egyik ember ezt gondolja a másik meg azt.
Mindenki állíthatja, hogy neki van igaza, hogy ő tudja pontosan... :-\
Privátban elmondom amit tudok. Ha érdekel írj.
Nekem meghalt a nagybátyám, rá pár hónapra a nagymamám, arra 1 hónapra a nagymamám húga, aztán rá újabb pár hónapra az apukám. Szép 2 év volt... Ez van, ez az élet mindenki meghal egyszer, ha odafigyelsz az egészségedre, akkor legalább a te részedet megteszed azért, hogy ez minél később következzen be. Nincs hatalmunk élet és halál felett, ki kell használni a lehető legjobban az időt, amink van, az együtt töltött perceket ajándéknak venni.
Arra, hogy mi van a halál után vannak már kutatások. Nézz körül a halál közeli élmények témában, illetve keress utána Michael Newton - Lelkünk útja című könyvének. Valahol fenn van a neten is asszem. Biztosan csak akkor tudjuk meg, amikor meghalunk, de nekem már elég bizonyíték, amit a fentebbiekről olvastam, plusz, amit apukám mondott álmomban, miután meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!