Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » ELEGEM VAN! Mi történik majd...

ELEGEM VAN! Mi történik majd vele? 12/l

Figyelt kérdés
Szóval ma eggel vagy tegnap este meghalt egy rokonom kit nagyon szerettem.ő igazából a nagypapám testvére elletve öcse volt.Már kivagyyok idegileg!Nagypapám már nagyon rég meghalt.még születésem előtt olyan húsvét körül.Tavaj a nagypapám bátyja halt meg,ő is húsvét előtt.Most meg a nagypapám öccse. Elegem van..... A családnevünk Balyi, és már csak apum,meg az umoka tesója él férfi Balyi ágról.A többiek lányok.Mi van a halál után?:((( szörnyen hiányzik,mert csak őt ismertem.és nagyon szerettem. Majd az lehetséges lesz,hogy ha születni fog gyerekem akkor ő-ők az én családnevemet kaphassák?:cc

2015. márc. 24. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kaphatják a gyerekeid a te családnevedet is.
2015. márc. 24. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Heni!

Részvétem!

Senki nem TUDHATJA biztosan, mi is következik utána. Én hiszem, hogy a lelkünk nem hal meg, és a testünket csak levetjük ilyenkor, mint egy ruhát este. De hogy hova megy a lélek, és mit tesz ott, arról fogalmam sincs.

Persze, ma már nyugodtan kaphatják a leendő gyermekeid a te vezetékneved, csak majd a leendő pároddal kell megbeszélned, hogy hogy is legyen ez.

Végezetül fogadj el egy jó tanácsot: máskor soha ne írd ki a vezetékneved és keresztneved is egy ilyen internetes oldalra! Rosszindulatú emberek is megkereshetnek ez alapján, vigyázz magadra!

2015. márc. 24. 19:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. márc. 24. 19:30
 4/7 gublug ***** válasza:

Mi van a halál után?

Attól függ milyen kultúrkörben nőttél fel, vagy milyen tradíciót követsz. Egyik ember ezt gondolja a másik meg azt.

Mindenki állíthatja, hogy neki van igaza, hogy ő tudja pontosan... :-\

Privátban elmondom amit tudok. Ha érdekel írj.

2015. márc. 24. 19:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem Heni vagyok.A másik igaz,ez nem
2015. márc. 24. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem meghalt a nagybátyám, rá pár hónapra a nagymamám, arra 1 hónapra a nagymamám húga, aztán rá újabb pár hónapra az apukám. Szép 2 év volt... Ez van, ez az élet mindenki meghal egyszer, ha odafigyelsz az egészségedre, akkor legalább a te részedet megteszed azért, hogy ez minél később következzen be. Nincs hatalmunk élet és halál felett, ki kell használni a lehető legjobban az időt, amink van, az együtt töltött perceket ajándéknak venni.

Arra, hogy mi van a halál után vannak már kutatások. Nézz körül a halál közeli élmények témában, illetve keress utána Michael Newton - Lelkünk útja című könyvének. Valahol fenn van a neten is asszem. Biztosan csak akkor tudjuk meg, amikor meghalunk, de nekem már elég bizonyíték, amit a fentebbiekről olvastam, plusz, amit apukám mondott álmomban, miután meghalt.

2015. márc. 25. 09:54
 7/7 anonim válasza:
Megkaphatják a családnevedet . Ha neked ez a család neved akkor nekik is az lesz .
2015. ápr. 3. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!