Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem ertem, miert ilyen?

Nem ertem, miert ilyen?

Figyelt kérdés

Anya es apa 15 eves koruk ota kezdtek el erdeklodni egymas utan, de 20 evesen volt az elso csokjuk.

En 16 vagyok. Ha anya meglat smarolo korombelieket, mondogatja,hogy huu de korai. Meg nem tudok vele fiudolgokrol beszelni, mert minden fiura mond valami rosszat. Holott altalaban nem is ismeri oket. Ezert nem is nagyon avatom be semmibe, mert legkozelebb olyanokat mondogat, hogy futok a fiuk utan, pedig ez egyaltalan nincs igy. Csak rosszul esik hogy ilyen konnyuverunek tart.

16/l.

2015. márc. 6. 21:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Az elobb is kerdezte, kivel beszelek, megmondtam, es szo szerint azt valaszolta: minek allok szoba az illetovel? Ez azert kicsit idegesit, csak eldonthetem, kivel beszelek...
2015. márc. 6. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért ilyen? Hát mert valószínűleg félt :-) A fiam egyik osztálytársnőjének - 17 éves - már gyereke van, nem tudja összeegyeztetni az iskolát és a gyereknevelést, ezért elvették tőle a gyereket, talán a nagymama neveli, de ebben nem vagyok 100 %-ig biztos. Abban viszont igen, hogy ez se a gyereknek, se az anyának nem jó. Pl. ilyentől félt...
2015. márc. 7. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:

De a túlféltés sem jó vagy ha leszólnak olyan miatt, ami tervben sem volt. Anyám is állandóan nyomatta, h biztos összevissza fekszek mindekivel, pedig az életemben csak 2 férfi volt, egyikkel 5 éves kapcsolat, másikkal meg lassan 10 éve együtt vagyunk. Nekem meg is romlott a viszonyom anyukámmal,h semmi ilyesmiről nem tudtam vele beszélni, pedig mint látható nem éltem kicsapongó életmódot.

Kérdező is gondolom nem lefeküdni akar minden második pasival, de ha monduk csókolozna a randin vagy kézenfogva járkálna a barátjával, abban mi lenne az elítélendő? Abból még nem lesz gyerek...

2015. márc. 7. 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Plane, hogy meg baratom se volt.:') altalanosban nem akartam, most gimiben mar tobben probalkoztak, koztuk van egy, aki nagyon szimpatikus. Majd meglatjuk, mi lesz:)
2015. márc. 7. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!