Mit tehetek ha páromat érzelmileg zsarolja és anyagilag kihasználja a családja?
Hát, akkor vedd, de arra számíts, hogy egyedül fogsz maradni hamar:)
Ne pótapuka pénzeszsákként nézz a férfiakra!
És te mennyit teszel hozzá a dolgokhoz?
Most nem a hozott 2 gyerekre gondolok, hanem az érdemi részhez.
"a parom meg ugy fél tölük mint a tüztöl.azert nem csinal semmit.majd en kezembeveszem az iranyitast."
Nagyon hiányzik a férjed szemszögéből a helyzet ismerete. De hát a gyakori már csak ilyen. Hiába is tanácsolunk valamit, mániákusan hajtod a magad kapzsi, telhetetlen mánidád.
Majd magadra maradsz, kivágnak, mint hasas macsakátszarni.
Én nem azt írtam, hogy ne lenne igazad. Nagyon is van, de mivel a párod családjáról van szó, neki kell ezt megoldania. Te max vele beszélhetsz erről, mert ha beleavatkozol, helyreteszed őket, abból tuti cirkusz lesz, azt nem tudom, a párod hogyan viselné, ki mellé állna.
Nem értek egyet azokkal, akik szerint azért mert neked gyerekeid vannak előző kapcsolatból, meg kellene húznod magad, és örülnöd kellene, hogy a párod veled van, vagy a családjának joga lenne pumpolni őt/benneteket anyagilag. Felnőtt férfi a párod, biztos tudja mit vállalt, amikor veled, és a gyerekeiddel összeköltözött. Hogy a családjának ez nem tetszik érthető bizonyos szempontból, de nem lehet döntő a kapcsolatotok szempontjából. Ha igen, nem a megfelelő ember ő neked. Mégis mit kellene tenni egy válás után a gyerekekkel, eldobni őket, mert tönkrement a házasság? Vagy ilyen esetekben csak az exnek van joga új életet kezdeni? Eléggé abnormális gondolkodás ez. Gondolom a gyerekek apja hozzájárul az ő eltartásukhoz, de ha nem, ahhoz sincs senkinek köze rajtad, meg akivel együtt élsz rajta kívül. A legjobb amit tehetsz, hogy leülsz a pároddal, és megbeszélitek. Jó, hogy már nem neked kéne még őt is eltartanod, mert veled él! Rezsibe miért nem fizet? Így pláne jogos, hogy ne a tesója számláit fizesse, ne őket pénzelje, hiszen veled él. De ezt akkor is neki kell megoldani, változtatni rajta, és beleavatkozást nem engedni a ti életetekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!