Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mért csinálja ezt a családom,...

Mért csinálja ezt a családom, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Egyetemen tanulok, saját albérletem van. A másod unokatesóm (16 éves) 1 hónapot nálam lakott (erre az időre én kiköltöztem). Kb. 3 hete kiköltözött, én akkor megmondtam, hogy mennyi pénzt kérek a hónapra. Eredetileg úgy volt, hogy 1-2 éjszakáról lesz szó, akkor mondtam, hogy nem kell fizetnie, később mikor kiderült, hogy több, megegyeztem az apjával, hogy fizet.

Szóval mikor megírtam a gyereknek, hogy mennyit kérek, nem válaszolt, hanem az apja hívott fel, hogy hova utalja, mivel épp kocsiban voltam, mondtam neki, hogy ne utalja, majd küldje el a fiával, egyébként is így beszéltem meg vele.

Mikor a gyerek jött a cuccaiért, látszódott, hogy vérig van sértve, mikor adtam neki 1 nejlonszatyrot, mert ő nem hozott eleget, az arcomba vágta, hogy ne aggódjak, ezt is visszakapom...

A pénzem után akartam menni, de a családom lebeszélt, inkább odaadták ők.

Nem értem, miért jó ez nekik. Hiába kérdezem, hogy miért nem állhatok ki magamért, letorkolnak, hogy hagyjam a francba, nem ér ennyit a pénzt.

Én viszont úgy látom, hogy a másod unokatesóm semmit nem tett azért, hogy szemet hunyjak efelett. Sose volt otthon mikor mondtam, hogy átmegyek beszélgetni (2x találkoztunk, 1x mikor beköltözött, 1x mikor ki), nem olvasta el az üzeneteimet facebookon, vagy ha ritkán el is olvasta nem válaszolt.

Baromira zavar, hogy 1 hónapot ingyen lakott nálam így. Ha tett volna bármit azért, hogy megismerjük egymást, nem bántana feleennyire sem. Ezt elmondtam a családnak is, akik egyet értenek, de nem támogatják, hogy emiatt megkeressem a kedves semmirekellőt vagy a kedves drága apját.

Velük szemben ott a barátom, aki szerint nem lehetnénk ilyen beletörődök, lépnem kéne valamit.

A kérdés adott, ti hogy látjátok?

A kért összeg 45 ezer forint egyébként.

A család, anyumat és nagymamámat jelenti, nekem csak ők vannak.

2015. febr. 24. 12:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elég undorítónak hangzik az uncsitesód viselkedése. Én biztos, hogy beszélnék az apjával, nem pénzt követelnék, csak jelezném, hogy hozzám nem jutott el. Rendezze le Ő!
2015. márc. 18. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!