Családi vitánkban kinek van igaza?
Most akkor mi van?
Egyszer azt írod, hogy az anyád beletartozik (ami hülyeség), utána meg hogy szerinted te a férjed és a gyerekek....
??!!
Mii? Mi családunk = én (anya) férjem(apa) Gyerekek (mi általunk nevelt-és/vagy fogant gyermekek)
Tágabb értelemben a családunk= Én (anya) és a férjem (apa) egész családja, szüleink testvéreink nagyszüleink stb.
Az én kérdésemet linkelték ide,de csak szólók kérdező h én nem irtam neked privátba semmit ugyanis nem.igazán érdekelt a szánalmas provokációd.
De mit ne mondjak,elég primitív vagy h még mindig ezen túráztatod magad. Értelmezni se igazán tudsz,ugyanis a kérdésem nem azt feszegette h kivel milyen családi kapcsolatban állok.
Hanem arról h az anyukám és a többiek keveset fogják látni a babánkat és ez nekem rosszul esik. Te meg bunkó módon ebbe kötöttél bele h nekem ők már nem a családom.
Még mindig azt mondom h szerintem azért mert van férjem meg gyerekem még a szüleim a családom részei maradt. És a hülye kérdésedben meg csak provokálsz,mert én nem mondtam azt h anyós nem családtag. De számomra ő csak rokon,férjemnek a családtagja inkább
Természetesen a férjednek van igaza.
17-es tiéd az eredeti kérdés? Szánalmasan primitív a szóhasználatod. Nem csodálkozom azon, ha valaki nem tud szimpatizálni veled. Így fogod a gyerekedet is nevelni?
Igen,az enyém az eredeti kérdés.
És nem gondolom h szarul nevelném majd a gyerekem.
Nem értem egyeseknek miért fáj ha én jobban érezném magam attól ha többet látnák a szüleim a gyerekem. Kérdeztem férjemet h őt nem zavarja h az anyukája keveset látja majd a babát. Azt mondta annyira nem,mert egy éven belül ha meg lesz a baba mi is kiköltözünk,akkor meg annyit unokázhat majd az anyja amennyit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!