Mit csináljak? Semmit se értek.
Itt a szüleid a legnagyobb hunyók mert nem ültek le veled rendesen megbeszélni a dolgokat és nem segítettek át rajta ráadásul ők sem tudták ezt normálisan lekommunikálni egymás közt.
Nekik kéne a sárga házba menniük tanácsadásra!
Én is azt javaslom, hogy keress fel egy pszichológust a háziorvos tud ebben segíteni vagy az iskola pszichológust ha van ilyen.
Nem értem, mitől félsz nem vágják le a fejed csak beszélgetni fogtok az pedig orvosi titoktartás alá esik.
Egy családterápia lenne a legjobb mert itt anyukádat is helyre kéne tenni, hogy ne a változatlan rémségbe menj haza a terápia után. Ha sikerül változnia akkor otthon is nyugodtabb lesz a légkör.
És, ahogy itt írta valaki tényleg: felvágni az ereidet nem féltél az orvostól, aki segítene attól félsz?
Ne tedd!
Tudom , hogy nagyon nehez lehet, de azert lehetnek kicsit strapabíróbb.. Milliók szulei váltak es válnak el, milliókat csesztetnek otthon megsem vagjak fel az ereiket..
Mit szóljon az akinek a szeme láttára lemeszaroljak a családját, aki háborús kornyyeken lakik, aki intézetben vagy a hid alatt lakik, akit elrabolnak majd prostinak állítanak ki az út szélére 13 évesen.. Gondolkodj el ezen..
Utolsó: Egy elkeseredett, depressziós embert nem nagyon vigasztal az, hogy másnak még rosszabb. Ez nem verseny. Attól, hogy más is vannak gondjai, neki érthető módon a sajátja a legfontosabb.
Nem könnyű helyzet, komolyan kell venni! Hidd el, egy jó pszichológus sokat segíthet. Az iskola vagy a kórház is tud ajánlani szakembert, vannak kifejezetten gyerekpszichológusok meg tinikkel foglalkozók is. Ha esetleg az első nem szimpatikus, nyugodtan menj el több embrehez, és azt válaszd, akiben megbízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!