Jobb ha inkább nem kérünk a pénzből?!
Most építkezünk és a bátyámnak az utóbbi időben jól megy a szekér, karácsonykor nálunk járt és látta a házunkat ,hogy hogy halad, egy olyan 2-3 millió kellene ,hogy kész legyen, lassan,de biztosan haladunk.
A bátyám felajánlotta,hogy 600 ezer forinttal segít, örültünk neki, úgy volt,hogy 20.-án átutalja a pénzt, de ma felhívott,hogy gond lenne e ha inkább csak 150 ezret adna és majd a következő hónapban is ad 100-150 ezret, kérdeztem,hogy gond van e, és mondta hogy egyáltalán nincs csak a 600 ezer az nem kis pénz, de ő szívesen segít, csak mégis, a 600 az 600 és nem 150 blabla.
Nem mondanám,hogy nem akar segíteni, de úgy érzem sajnálja a pénzt, tehát egyszerre szeretne segíteni is, de mégsem, nem kényelmes neki.
Biztos hogy nem jött közbe semmi, megvan ő anyagilag, mesélt dolgokat bár semmi konkrétat de azt mondta,hogy egyre többször fordul elő,hogy havi 1 millió pluszt profitál, tehát nem erről van szó.
Én tudom,hogy sok pénz a 600 főleg nekünk, de ha egyszer azt mondta,teljesen önként, akkor...nem akarok telhetetlen lenni, de szerintem inkább megmondom neki,hogy hagyja csak, de nem azon "sértődök meg" hogy nem ad 600-at hanem inkább azon,hogy mellébeszél, meg,hogy nem mondja meg,hogy figyelj b+ sokat mondtam, ez van.
Nem szeretem az ilyet és ezt ő is tudja.
Nem tagadom, fejben elköltöttük már a pénzt ezért is rosszul érint, de tényleg megleszünk nélküle is, haladunk lassan a magunk tempójában.
Még meg sem kapad, de már vita van, hogy hova költöd, stb.
Akkor gondold el, mi lesz ebből, ha odaadja.
Jaj, belegondolni is rossz.
Ha megvagytok így is, akkor hagyd a fenébe inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!