Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért ilyen a nagyim?

Miért ilyen a nagyim?

Figyelt kérdés

A nagyimmal élek imádom őt, de pár napja az őrültbe kerget. Ráesett egy kis faág a lábfejére, és felhorzsolta azóta eljátssza a hattyú halálát. Ő "nem tud járni" de csak akkor amikor eszébe jut. Napi 100x kell megnéznem a sebet, mert annyira kék és lila, hogy már mindjárt lerohad.(valóban kék egy kicsit a seb körül de az szerintem normális.) De általában mindig ezt csinálja. Ha elvágja az ujját, vagy beveri a könyökét egy hétig rinyál mintha nyúznák.

De hiába mondom, hogy ne vigye már ennyire túlzásba, ő váltig állítja, hogy ez valóban ennyire fájdalmas.

Értem én hogy már idős, és jobban fájhat neki egy ilyen mint nekem, de azért ez már sok..

2014. nov. 5. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
törődést akar ... add meg neki, ha szereted
2014. nov. 5. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet úgy érzi h nem törődsz vele eléggé. Biztos h te úgy gondolod h ez nem igaz, de próbálj vele több közös sütést vagy más programot csinálni.
2014. nov. 5. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy ha nagyid diabeteses, akkor egy kis kék folt a lábába kerülhet?
2014. nov. 5. 17:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem cukorbeteg és a seb körül kék.

Próbálok vele foglalkozni, de mivel érettségi, nyelv- és KRESZ vizsga előtt állok elég kevés időm van. De például van egy kis rituálénk. Ha haza jövök a suliból együtt kávézunk és sütizünk, beszélgetünk. Ezt minden nap megcsináljuk. Hétvégén (ha nem buliztam előző éjszaka:D) általában én főzök ebédet, néha sütök is valamit. De délután általában tanulok, este ő meg fél 9 körül lefekszik. De most is itt vagyok vele kint. Ha vásárolni megyek is viszem magammal, tök jókat szoktunk szórakozni :)

2014. nov. 5. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Borogassa meg kenjen rá egy kis Betadine-t
2014. nov. 5. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!