Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Egy apának van beleszólása,...

Egy apának van beleszólása, hogy a 16 éves lánya elmehet e otthonról?

Figyelt kérdés
Van egy féltestvérem, aki 16 éves és az apja nem akarja elengedni hozzánk aludni. Már 2 hónapja nem találkoztunk. Szeretné látni a keresztfiát és egy kicsit lenni velünk. Megtilthatja neki?
2014. okt. 26. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10 Ha ennyire aggódsz, menj te:D
2014. okt. 26. 22:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Kedves 8as! 2hónapja szültem, nem jött megnézni az 'unokáját' a nevelőapám. Akkor szted én fogok menni? És pont az a probléma, hogy a húgom szeretne hozzánk jönni, hogy ne lássa az apját.
2014. okt. 26. 22:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérhetsz láthatást, ha apukával van gond nem veled, meg fogod kapni. Testvéreknek joguk van kapcsolatot tartani, ezt a szülő sem akadályozhatja, ha csak jó oka nincs rá.
2014. okt. 26. 22:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Jó oka nincs, csak hazugságok. Szét akar minket szedni. Van egy öcsém is, ő Apánkhoz költözött és a nevelő apánk olyanokkal tömi a húgunk fejét, hogy elhagytuk, magára hagytuk. Hát bocsi, hogy férjhez mentem... Az öcsém meg már nem bírta, hogy folyton piszkálja és olyanokat talál ki, hogy drogozik stb. Nemrég tudtam meg, hogy nyárra azt találták ki, hogy én kitiltottam a húgomat tőlünk. És szegény el is hitte. Úgy hívtam fel, hogy ne legyen butus, ilyet sose tennék.
2014. okt. 26. 22:56
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha 16 évet betöltötte, fél az alkoholista apjától aki veri, ha segíteni akarsz rajta "családba fogadással" a húgod kérésére magadhoz veheted. Természetesen az anyja bele egyezésével. Akkor ezek szerint az anyátok sem akarja hozzád engedni.Ha bizonyítani tudjátok, hogy fejlődésére nézve veszélyes a családi helyzet, a gyámhivatalban intézkedhettek.
2014. okt. 26. 23:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem anyja, meg anyátok, hanem Anyukája és Anyukátok. És amúgy meg 4 éve meghalt az Anyukánk, nem véletlen, hogy nem említettem... A gyámügy szart se ér. Hova hozzam 2 szobás házba, mikor ahol laknak ott 2 ház van nekünk.
2014. okt. 27. 20:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Kislányom Ginus igen és igazam volt te kis pinus
2014. okt. 29. 20:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Segítsen meg a gyámhivatal.
2014. okt. 30. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!