Hogy viseljem el, hogy nincsenek rokonaink, így nem jár senki hozzánk?
Figyelt kérdés
Nincs egy vidàm csalàdi összeröffenés, nemhogy havonta, de félévente sem. Nincs kinek sütni, vàrni, nincs kit megkínàlni. Lùzernek érzem magam emiatt, pedig erről nem én tehetek, ilyenek a "lehetőségeink"... Nem érdekelne a téma, ha nem lenne egy kislànyom, akinek sztm. jót tennének ezek az élmények. Nem élheti àt az örömöt, hogy valaki hozzànk is eljön, a kis szobàjàba behívhat vkit. Sztm. Ez az önbizalmànak nem tesz jót, hogy hallja, h. Màs gyerekek mondogatjàk, hogy hozzàjuk jönnek vendégek.... Utàlom ezt és szomorù vagyok miatta. Így mi is befordulunk, a lànyom meg nem tanulja meg a tàrsasàgi életet. Őszintén szólva, takarítani sincs kedvem, mert minek. Magunk miatt persze ok, de nem viszem tùlzàsba. Hisz ùgyis mindegy, nem fogja làtni senki sem. Ràadàsul egyke marad a picur, nem lehet több gyermekem. Régen poénos voltam, most befordult, mogorva lettem. Nincs kivel hülyülni... Mindenki örül az ünnepeknek, a hosszù hétvégéknek, mert nagy csalàdi fiestàkon vehetnek részt. Mi nem. Mit tegyek, hogy viseljem el ennek hiànyàt, mit tegyek,hogy ne hiànyozzon ez? Hogy vészeljem àt a magànyos életünket, mialatt mindenki fiestàzik???2014. okt. 17. 09:11
11/16 anonim válasza:
"Nincs kinek sütni, vàrni, nincs kit megkínàlni. "
Hát ha jókat főzöl, szívesen meglátogatlak...
(...és nem laksz messze Bp.-től)
12/16 anonim válasza:
Hogy viseld el? Mondjuk úgy, hogy örülj neki! Nem fenékig tejfel ám az ilyen-olyan összejövetelek világa sem. Ahogy írod: "Mindenki örül az ünnepeknek, a hosszù hétvégéknek, mert nagy csalàdi fiestàkon vehetnek részt" A valóság az, hogy ilyenkor nem csak az jön hozzád, akit te szeretnél és jól érzed magadat vele, hanem a rosszindulatú, utálatos, potyaleső pereputtya is, neked pedig vigyorogni kell az összes kellemetlen megjegyzésen, elviselni, hogy disznó módra eszik a család, kiborul a leves, törik a kávéspohár, sáros cipővel összemászkálják a szőnyeget, ugrálni kell a vendégek körül... Legalább annyi kellemetlenség van az ilyenekkel, mint amennyi öröm. Ha nem megy hozzátok senki, akkor úgy élhettek, ahogy szeretnéd, azt csinálhattok, amit akartok. Ha a gyerek szeretné, lehet neki névnapi, szülinapi bulit tartani, iskolai szünetekben osztálytársakat, barátokat áthívni. Egyébként meg kerekedjetek fel, menjetek üdülni, kirándulni, együtt is lehet jó az élet, nem csak nagy társaságban.
13/16 anonim válasza:
Utolsónak igaza van.
Hidd el néha egy barát többet ér mint egy hülye családtag :)
Nekem sincs túl nagy társaságom :( Hol laksz?
14/16 anonim válasza:
rokonsággal csak a baj van főleg ha neked egy kicsit több van, örülj neki mivel a rokonság az adott de a barátokat te választod
15/16 anonim válasza:
Nekem sok van rokonom, DE Észak-Angliában, Franciaországban, Németországban, Csehországban és Ausztráliában. Akik itt éltek és már öregek voltak, vagy súlyos betegek már sajnos mind meghaltak, vagy elköltőztek. Bátyám és összes unokatestvérem is kint. Igaz én most készülők újra ki, pár év itthon lét után. De megértelek, a barátom még csak-csak van itthon is, de a vér nem válik vízé.
16/16 anonim válasza:
Dehogynem válik vízzé 15., dehogynem... Semmi extrát nem jelent a vér, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!