Hogyan pattintsunk le egy ilyen rokont?
Az előzekkel abszolút egyetértek: erőszakos ember ellen keményen kell fellépni. Humánusan is lehetsz kemény.
Amit én hozzátennék: a mi házunkban volt egy nyanya, aki egyszerűen ránk szállt. Szó szerint vadászott minket, hogy mikor vagyunk otthon, még a napirendünket is "megtanulta". Nyolc lakásos régi társasház, ő a legfelső szinten lakott. Iszonyat meló volt lepattintani, de végülis sikerült. Ő nem volt a FB-on hála istennek, de mindenféle egyéb módszerrel zaklatott. Nagyon keménynek kellett lenni vele szemben. Pl. ki kell kapcsolni a csengőt, ha lehet (nálunk lehet).
Ha nincs más megoldás, akkor a rendőrség a legjobb módszer. Ha a papa gyászol, akkor kisebb gondja is nagyobb szegénynek, sem hogy ilyen embert a nyakába szedjen. Elhiszem, hogy ez a nő nagyon magányos, ezért vadászik rátok, de ez nem ok arra, hogy bármikor zaklasson titeket.
Ps: az ilyen fokú zaklatás miatt kialakulhat az emberben súlyos paranoia. A házastársamat ezzel kezelték egy ideig, annyit zaklatta a nyanya. (Még a halála után is jó ideig halálfélelme volt.) Nem tudtam mindig megvédeni, mert nagyon sokat dolgozom.
Én elküldeném a fszba, és megmondnám, hogy ha még egyszer zaklatni mer, ráhívom a zsarukat.
És rá is hívnám! Nehogy már...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!