Hogyan pattintsunk le egy ilyen rokont?
" De azt sem érti, ha rávágod a telefont, visszahív. "
Szóban még nem küldtétek el a búsba? Meg lehet fenyegetni, hogy feljelentitek zaklatásért.
Ennél többet nem lehet tenni.
Nincs esetleg valami agyi problémája?
Ha nincs, akkor szimplán ÉLŐBEN meg kell neki mondani, hogy köszönjük, de nem igényeljük többet a társaságát, a papa is pihenni szeretne, ne hívjon, és ne csöngessen. pont.
Ha nem érti, akkor rá lehet hívni egyszer (ijesztésképpen) a rendőrséget zaklatásért.
Facebookon letiltod, felcsöngetéskor nem engeditek be.
Ezen mi olyan bonyolult?
Kérdező ne haragudj, de humánusabb módszerrel nemigen lehet az ilyet lekoptatni.
Mondjátok meg neki, hogy ne csöngessen, ne hívjon, ne keressen titeket, mert nem tartotok tovább igényt a társaságára. Ennyi. Ezt így mondjátok meg neki, és nem kell magyarázkodni. Ha nem érti, vagy nem hajlandó elfogadni, akkor tényleg nincs más választás, mint zaklatásért való feljelentéssel fenyegetőzni, mert gondolom a papádnak is elege van már belőle, meg te is unjátok.
Én már rég megmondtam volna neki, hogy be lehet fejezni a zaklatást.
Facebookon tiltsd le, a telefonon tiltsd le a számát és akkor nem tud hívni. Felcsengetésnél meg közölni kell vele, hogy fejezze be, mert a papád pihenni akar, és nem akar most senkit sem fogadni egy jó darabig. Ha erőszakoskodik, vagy nem érti meg, én sem tudok már mást javasolni, fel kell jelenteni zaklatásért, mert ez tényleg annak minősül. De ha élőben nem akarod elmondani neki, akkor írd meg neki facebookon, hogy jobb lenne, ha hanyagolna innentől titeket, ha nem foglalkozna veletek semennyire. Nem kell magyarázkodni, így döntöttetek, és kész. Tartsa tiszteletben. Majd ezzel a lendülettel tiltsd is le. Szerintem ez hatásos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!