Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem tudom hogy döntsek, mit...

Nem tudom hogy döntsek, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Van egy párom már lassan 2 éve, és már hónapok óta tervezgetjük az összeköltözést, a szüleim viszont hallani sem akarnak róla. Valahányszor leülök velük megbeszélni, felállnak és kimennek, kiabálnak. Édesanyám folyton azzal fenyegetőzik, hogy ha kiteszem a lábam, ő teleszedi magát gyógyszerrel, vagy hogy nekem onnantól nincsenek szüleim, stb...

A párom már nem igazán bírja ezt a hercehurcát, azt mondta hogy ha 1 hónapon belül nem döntök végre, kimegy külföldre.

Ja, és a legfontosabb, a szüleim a korkülönbség miatt nem engedik az összeköltözést. 16 év...

Egyikőjüket sem akarom elveszíteni, ti mit tennétek?

2014. szept. 11. 09:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Vegyük észre, hogy a férfi is ugyanúgy zsarolja!
2014. szept. 11. 10:18
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
Nem tartom zsarolasnak a ferfi reszerol. 2 eve egyutt vannak, ennyi ido alatt a kerdezo eldonthette volna mar, hogy mit akar. Kap egy utolso eselyt a kerdezo, aztan ha nem megy, a pasi uj eletet kezd nelkule. Igaza van.
2014. szept. 11. 10:33
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

De igen, mindkét fél zsarolja

"ha kiteszed a lábad, teleszedem magam gyógyszerrel"

"ha egy hónapon belül nem döntesz, kimegyek külföldre nélküled"

2014. szept. 11. 10:40
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Meddig kellene hogy varjon a ferfi? Ha a lany 24 es 16 ev koztuk a korkulonbseg, akkor a pasi 40. Nyilvan nem csak jarni akar a kerdezovel. Raadasul ott van, hogy honapok ota tervezik az osszekoltozest. Tan meg egy 20-30 evet adnia kellene a kerdezonek, hogy dontson? Mellesleg mar dontott, csak meg nem fogta fel. Nem fog menni a szulei kaarata ellenere.
2014. szept. 11. 10:46
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

Biztos ez kell neked?

Amikor te 45 eves leszel o 61! tudom mirol beszelek.

A noverem 38 eves a ferje 53 mar 10 eve elnek egyutt es most jonnek a problemak. A noverem ugy erzi, hiaba az egyesseg neki megis kll egy gyerek. Menne ide oda de a ferjenek mas programokhoz lenne kedve.....

Most nagyon ugynezz ki valni fognak es mindketto ugy erzi a masik a hiabas.

Amugy a szuleidnek a paroddal van bajuk, vagy az sem tetszene nekik ha massal koltozznel??

2014. szept. 11. 10:48
 16/19 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Mi már az ilyesmit átbeszéltük, megegyeztünk, hogy lesz gyerek, még nem most, de nem is akarjuk sokáig húzni.Problémáink eddig még nem adódtak, ő sem az az eljárós fajta, én sem vagyok az a nagy társaságkedvelő, bulizós. Hétvégente elmegyünk ide-oda, nincsenek gondjaink tényleg. És én úgy gondolom, hogy később sem lesznek.

2014. szept. 11. 10:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Hat, te tudod. Persze az elejen altalaban nem szokott problema lenne sot a pasi most van a legjobb korba sarmos igazi ferfi.

Biztosan van olyan aki a nagy kor kulombseg lennere is kitartott a parja mellett. Akkor sok boldogsagot nektek es koltozz vele ossze.

2014. szept. 11. 11:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, offolok, kérdező, de a 16 év korkülönbség úgy 15 év múlva már komoly gond lesz. Amikor te egy fiatal 39 éves nő leszel, ő pedig egy 55 éves nagyapó.
2014. szept. 11. 11:32
 19/19 A kérdező kommentje:

#18!

kicsit elmosolyodtam a válaszodon :)))) nem számít, hogy nagyapó lesz, valahogy most még nem érdekel, nem foglalkoztat ez a dolog.

2014. szept. 11. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!