Nem tudom hogy döntsek, mit tanácsoltok?
Van egy párom már lassan 2 éve, és már hónapok óta tervezgetjük az összeköltözést, a szüleim viszont hallani sem akarnak róla. Valahányszor leülök velük megbeszélni, felállnak és kimennek, kiabálnak. Édesanyám folyton azzal fenyegetőzik, hogy ha kiteszem a lábam, ő teleszedi magát gyógyszerrel, vagy hogy nekem onnantól nincsenek szüleim, stb...
A párom már nem igazán bírja ezt a hercehurcát, azt mondta hogy ha 1 hónapon belül nem döntök végre, kimegy külföldre.
Ja, és a legfontosabb, a szüleim a korkülönbség miatt nem engedik az összeköltözést. 16 év...
Egyikőjüket sem akarom elveszíteni, ti mit tennétek?
De igen, mindkét fél zsarolja
"ha kiteszed a lábad, teleszedem magam gyógyszerrel"
"ha egy hónapon belül nem döntesz, kimegyek külföldre nélküled"
Biztos ez kell neked?
Amikor te 45 eves leszel o 61! tudom mirol beszelek.
A noverem 38 eves a ferje 53 mar 10 eve elnek egyutt es most jonnek a problemak. A noverem ugy erzi, hiaba az egyesseg neki megis kll egy gyerek. Menne ide oda de a ferjenek mas programokhoz lenne kedve.....
Most nagyon ugynezz ki valni fognak es mindketto ugy erzi a masik a hiabas.
Amugy a szuleidnek a paroddal van bajuk, vagy az sem tetszene nekik ha massal koltozznel??
Utolsó!
Mi már az ilyesmit átbeszéltük, megegyeztünk, hogy lesz gyerek, még nem most, de nem is akarjuk sokáig húzni.Problémáink eddig még nem adódtak, ő sem az az eljárós fajta, én sem vagyok az a nagy társaságkedvelő, bulizós. Hétvégente elmegyünk ide-oda, nincsenek gondjaink tényleg. És én úgy gondolom, hogy később sem lesznek.
Hat, te tudod. Persze az elejen altalaban nem szokott problema lenne sot a pasi most van a legjobb korba sarmos igazi ferfi.
Biztosan van olyan aki a nagy kor kulombseg lennere is kitartott a parja mellett. Akkor sok boldogsagot nektek es koltozz vele ossze.
#18!
kicsit elmosolyodtam a válaszodon :)))) nem számít, hogy nagyapó lesz, valahogy most még nem érdekel, nem foglalkoztat ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!