Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehet sogornom ilyen...

Hogy lehet sogornom ilyen bekepzelt?

Figyelt kérdés
Meghivtam magunkhoz nyaralni az egesz csaladot, mire o kijelentette, h dolgozik a nyaron.. Nem hiszem h 2-3 szabad napja ne lenne, ahogy a sogoromnak is. Itt csak arrol van szo h nem akar nalam vendegeskedni mar csak dacbol se mert o a valaki.. Mar csak udvariassagbol is igent mondtam volna mert jo szivvel vartam oket. Most lettunk kesz a lakasfelujitassal jo lett volna ha egyutt lett volna a csalad.. Sajnos elegge oda van magatol, latszik a stilusan h lekezelo, a szep ruhak azok mennek meg anyosnak nyalas, de ahhoz kepest, h masokkal milyen baratsagos, velem 1 kedves szot nem tud valtani, pedig nem adtam alapot annak h ilyen legyen velem, Jo, egyszer megneztem a lakasukat es azt mondtam h jo ez, de nem ugy ertettem, h leszoljam, aztan lattam a fejen hogy vmi omlengest vart volna... Na mindegy eleg faraszto mar, h en probalkozok, o meg sz-rik bele.... Jo lenne leszallni a magas lorol. Bocsi a helyesirasi hibakert meg ekezetert sietek.
2014. aug. 29. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
98%

Akkor most felvilágosítalak, hogy nagyon sok munkahely van, ahol 1-1 nap szabiért is úgy kell könyörögni, hetekkel előtte bejelenteni az igényt. És ez a jobbik eset, van ahol nem is adnak ki szabit bizonyos időszakokban.

A párom már tavaly sem kapott akkor amikor akartunk menni egy napra a Balatonra, csak akkor amikor már tök hideg volt, hát kössz. Nálam meg (bár nem most) van egy szezon, amikor senki nem mehet szabira, és még a betegállományt is megjegyzik..

Ha ezt nem tudod megérteni, akkor sajnálom a férjedet!

2014. aug. 29. 12:02
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Ez a kérdés csak szimpla provokáció.

Ha meg nem, akkor fejezd be a TE problémád projektálását a sógornődre. Irigy és beképzelt pedig te vagy, és nem lesz attól jobb, ha ezt rákened. Utálom az ilyen embereket. Ha valaki irigy, és nem meri magának beismerni, akkor a másikat irigyezi le.

vagy a lakást is csak azért újítottátok fel, mert ők is felújították?

1. attól mert a sógornőd, még nem kell úgy táncolnia, ahogy te fütyülsz, és nem kell úgy viselkednie, mintha puszi-barátnők lennétek

2. manapság a munkahelyeken 1 nap szabadságot is baromi nehéz kivenni, nem hogy 2-3 napot

3. a szabadságát ott tölti el ahol akarja

4. gondolom ezért is nem ment el, mert nem érdemled meg, mert nem bír téged, és meg is tudom érteni, hogy miért

Ha meg csak provokáció, akkor hiába vergődsz, jövő héten már suli!

2014. aug. 29. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
Biztos úgy érzi hogy annyira nem jó a kapcsolatotok. Egyébként ő nem a családod hanem rokonod, családod a férjed, gyerekeid, szüleid, testvéred.
2014. aug. 29. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
95%
Hogy lehetsz te ilyen beképzelt?
2014. aug. 29. 12:30
 15/15 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyen sogórnöktől mentsen meg az ég, mint te vagy!
2014. aug. 29. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!