Szerintetek nem ciki, hogy 10 éves a sógornőm?
Figyelt kérdés
Párom apjának van egy 10 éves kislánya akit nagyon szeretek. Ma is elvittem a munkahelyemre és megkérdezték, hogy ki ő nekem. Amikor a kislány nem hallotta azt mondtam, hogy a szomszéd kislány. Annyira szégyellem, hogy ilyen fiatal sógornőm van. Vagy én vagyok a hülye?2014. aug. 27. 20:26
21/21 anonim válasza:
Nekem sogornõm 12 éves...igaz, hogy csak 25 éves vagyok,de akkor is...nem szégyellem,a feleségemnek késön született testvére és ez értetõdik.A kislány amúgy nagyon arasony.Nincs mit szégyelj,te magadat kellene megszégyeljed,hogy szégyelled pàrod testvérét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!