Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek nem ciki, hogy 10...

Szerintetek nem ciki, hogy 10 éves a sógornőm?

Figyelt kérdés
Párom apjának van egy 10 éves kislánya akit nagyon szeretek. Ma is elvittem a munkahelyemre és megkérdezték, hogy ki ő nekem. Amikor a kislány nem hallotta azt mondtam, hogy a szomszéd kislány. Annyira szégyellem, hogy ilyen fiatal sógornőm van. Vagy én vagyok a hülye?
2014. aug. 27. 20:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Az emberek többsége nem vállal 50 évesen gyereket.

És ez nem kamu!

2014. aug. 27. 20:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 évesen lettem nagynéni, húgom 3. Mikor nagyobbak lettünk, mindig jól szórakoztunk unokaöcsémmel, mikor mentünk bulizni, hogy a nénikéi kísérgetik ;)

Mindenhol másképp jönnek elő a korkülönbségek. Ha a sógornő kifejezés neked fura, akkor mond azt, hogy párod húga.

Amúgy nekem sógornőm 13 éves és semmi bajom nincs ezzel.

26N

2014. aug. 27. 20:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te vagy a hülye. Szerinted ássa el magát, mert csak 10 éves? Tehet róla? És te? Nézd meg A szerelem hálójában c. filmet, hátha megnyugszik a lelked.
2014. aug. 27. 21:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
2 évesen lettem sógornő. Sosem volt ciki. Máshogy is ki lehet ezt fejezni. Pl. Ő itt Jóska kishuga/féltestvére.
2014. aug. 27. 21:23
 15/21 anonim válasza:
100%

Az én sógornőm 6 éves... Én büszkén szoktam mondani, hogy ő a sógornőm, ha kérdezik ki ő..

Szóval,igen... TE vagy a hülye!!!

2014. aug. 27. 21:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a hülye. Az én sógornőm meg most lett kemény hatéves :DD.
2014. aug. 27. 22:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul az ilyen. A férjem legkisebb sógora 4 éves, mert öcsém késői gyerek, de sose tagadta le mások előtt.
2014. aug. 27. 23:00
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
Milyen beteg vagy te már! Sok olyan esetet ismerek, ahol kicsi gyerek a sógor-sórgornő. Persze még egy ilyen kicsi gyerekre nem mondhatod, hogy a sórornőd, ő csak simán a párod huga és kész. De ahogy elnézem az értelmi szintedet, nem is fog elvenni téged az a pasas, szóval nyugi, nem lesz a sórornőd a kislány.
2014. aug. 28. 11:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromnak (ő 25éves) is van egy 10 éves húga.

Semmi ciki nincs benne

2014. aug. 28. 19:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet nem ciki, inkább az, hogy felnőtt emberként ezen pörögsz. Érettséged kb egy szinten van a sógornőddel. Képzeld, legidősebb bátyám már akkor összejött a sógornőmmel, amikor én még meg se születtem. Sose problémáztunk rajta, ez egy helyzet, ha valakinek nem tetszik, az már az ő baja, normális ember elég intelligens, hogy csendben maradjon olyankor is. :D De nem olyan extrém dolog. Én a párod helyében kiakadnék rád, letagadod a családot... ciki.
2014. aug. 28. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!