Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek miért csinálják ezt?

Szerintetek miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Szóval Én 17l vagyok és az unokatesóim folyton fogdoznak ,tapiznak ,simogatnak.

Nekem ez nagyon furcsa mivel ök még csak 10-12 évesek.Ha megölelnek akk azzal nincs bajom hiszen az unokatesóim,de ha letapizzák a mellem vagy a seggemet fogdossák hát az már sok.Nem tudom miért csinálják ezt.

Szerintetek?

Mi a véleményetek erről?

2014. aug. 23. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Mert egy bögyös lány vagy, ők pedig belecsöppentek a pubertáskorba és kihasználják a "figyelmetlenséged". :) Szólj rájuk nyugodtan.
2014. aug. 23. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy-egy tasli minden ilyen alkalommal, és hidd el, gyorsan le fognak szokni róla. (aki azt javasolja, szép szóval beszélgess el velük arról, hogy ezt nem szabad, soha nem látott még 10-12 éves fiút élőben)
2014. aug. 23. 21:39
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem akarok taslit adni nekik megsajnálnám őket.

Már mondtam nekik hogy ezt ne csinálják de nem nagyon hallották meg...

Nincs vlmi más módja h hadják abba mert én érzem magam pedofilnak...:-D

2014. aug. 23. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor kérdezed még meg?

Csapj a kezükre. Csak annyit engednek meg maguknak, amennyit te is eltűrsz tőlük. Légy határozottabb!

Már kezdem azt hinni, hogy neked ez tetszik. Ha nem így lenne, már leoltottad volna őket.

2014. aug. 23. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
A kommentedből egyértelműen az derül ki, hogy neked tetszik, hogy a kisfiúk taperolnak. Javaslatom: menj pszichológushoz, mert ez nem normális dolog.
2014. aug. 23. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
B.aszd őket pofán a pi.csába!
2014. aug. 23. 22:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem tetszik h ezt csinálják érted.:@

És azért nem akarom őket pofán basz.ni mert az unokatesóim.Ennyi.

Baz.dki minek kell mindjárt pszichológushoz menni? ilyen hü.lyét mind te.:@

Csak azért írtam h pedofilnak érzem magam mert folyton tapiznak,én mondom h haggyák abba de nem tudom mi bajuk van.

2014. aug. 23. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
10%

Jó sok idétlen kommentelő.. Miért kéne elmennie egyből pszichológushoz? Ez olyan mint a rákos téma már, ha fehér kenyeret eszel, rákos leszel..ha csapvizet iszol rákos leszel.. ha levegőt veszel, rákos leszel. Mindentől az leszel már

(ez példaértékű volt, nem kell belekötni külön! és nem a kigúnyolás volt a célom, még mielőtt valamelyik túl jól érezné magát)

Már ez az egész oldal olyan, mintha már előre, direkt azért jönnének fel az unatkozók, hogy elolvasás és értelmezés nélkül tolják oda a pszichológus-dumát. Ha már ír a bámészkodó valamit, akkor értelmes legyen az a kérdező számára is!

Ez nem élvezet, hanem nagyon is meg lehet érteni a szándékát azzal, hogy nem üti meg, mert gondolom nem akar egy gyereket verő pszichopata állat lenni a későbbiekben, aki mindent veréssel old meg. Gondolkodni kéne.

Kedves kérdező. Elhiszem, hogy idegesítő és kellemetlen, de abban a korban vannak, amikor kezdenek beindulni a hormonok és kíváncsiak. Ez gondolom neveléstől is függ, hogy ki meddig megy el, de ha ketten ilyen nagylegények csak, akkor valami úton-módon el kell őket választani egymástól, csak attól távol maradni, aki kezdeményez.

Másik lehetőség, hogy bezárkózol, VAGY szólsz szülőnek, vagy valakinek, akire még hallgatnak.

2014. aug. 24. 07:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó.
2014. aug. 24. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
88%

8-as, szóval szerinted a kérdezőnek hagynia kellene, hogy esetleg jól meg is dugják később az unokatesói, csak a lényeg, hogy ne legyen egy gyereket verő pszichopata állat?

Ha egy 10-12 éves srác nem ért a szép szóból, és tovább taperol, én igenis úgy törölném képen, hogy a fal adná neki a másikat, és hidd el, többet nem jutna eszébe a seggemet fogdosni (meg jó eséllyel más, vadidegen nő seggét sem az utcán). Hogy emiatt gyerekverő állat vagyok? Hát legyek, de senki nem köteles eltűrni, hogy taperolják, ha ő maga nem akarja. Ezt ilyen bonyolult megértened?

2014. aug. 24. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!