Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miként értékeli egy nő az...

Miként értékeli egy nő az életét az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
31 éves korára mindösszesen annyit tud felmutatni,h véget ért egy 13éves kapcsolata,majd egy 2 éves kapcsolata. Soha nem volt férjnél,nincs gyereke sem. Ez kudarc?
2014. aug. 15. 07:32
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Miért lenne kudarc? Max., ha ő maga annak érzi.

Én 29 éves vagyok, sosem voltam férjnél és gyerekem sincs. Egyikre sem vágyom.

Dolgozom, tanulok, vizsgázok, utazok, pihenek, olvasok, zenét hallgatok, a családommal vagyok... Nekem az lenne a kudarc, ha ezeket nem tehetném.

2014. aug. 15. 07:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Az illető kudarcnak érzi,ő már családot szeretne,gyereket. Évek óta,de valahogy nem talál rá a megfelelő partnerre.
2014. aug. 15. 07:43
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Miért, a társ kapcsolat es a gyerek az egyetlen, ami sikert jelent? Az, aki egyedül el es nincs gyereke, nem lehet sikeres? Pl a sebész, aki életeket ment, vagy az egyetemi professzor, aki a tudását adja tovább, vagy akár a bolti eladó, aki segít a vásárlásnál? Az életben millió olyan dolog van, ami miatt sikeresnek érezheti magat valaki, ehhez nem kell se partner, se gyerek.
2014. aug. 15. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Bármi, amit nem sikerült megvalósítani, az kudarc. De hogy csak ez a 2 dolog lenne az életében, azt kétlem.:)

Nincs pl. nyelvvizsgája, lakása, nem volt egy jó vétele a Vaterán vagy ügyes szereplése az oviban?

:)

2014. aug. 15. 07:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát vannak az élet más területén sikerei,vizsgák stb,de se lakás,se család. Úgy értve,h az a család sincs már meg,ahonnan "kirepült" ,és neki sincs sajátja. Eléggé be van ezen fordulva.
2014. aug. 15. 07:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha neki ez annyira fontos (család, gyerek), persze, hogy kudarckén éli meg. De 31 évesen azért még ne ássa el magát! B.nőm a 30.ik szülinapján sírva fakadt, hogy nincs semmije, amire pár évvel ezelőtt már azt gondolta, hogy akkorra lesz, férj, gyerek stb. igaz, hogy most 39, de van férje és a nagylánya már iskolába megy, a kicsi óvodás.

Mindennek meg van a maga ok, a maga helye és ideje.

Csak nem szabad görcsösen akarni, mert a férfiak hanyatt-homlok elmenekülnek...

2014. aug. 15. 08:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha az illető kudarcnak érzi, akkor neki az. De èn azt hittem, a kérdés általánosságra vonatkozott.
2014. aug. 15. 08:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem,egy ismerősömre vonatkozik a kérdés.
2014. aug. 15. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:

"13éves kapcsolata,majd egy 2 éves kapcsolata"

sokaknak még ez sem adatott meg...szóval ne azt nézze amit nem sikerült elérni...örüljön annak amit igen :) és legyen célja a házasság és a gyerek, de ne a múltban keresse..."miért nem sikerült megházasodnom?" helyett inkább "melyik évszak lenne megfelelő majd az esküvőmre?" kérdés legyen a fejében...a múlton úgy sem tud változtatni...megtörtént tanuljon belőle...de ne a múltban éljen, ne az húzza vissza...határozza el, hogy házas lesz és gyereke lesz és tegyen érte ha ezt szeretné...nem mind1 a kisugárzás ilyen téren :)

2014. aug. 15. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:

...az élet most kezdődik el...

legalábbis én így látnám, ha velem történt volna ilyen.

2014. aug. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!