Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha megdobnak kővel, dobj...

Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel?

Figyelt kérdés

Ma tudatosult bennem, hogy mekkora bunkó unokatestvérem van(megjegyzem csaj, nálam két évvel kisebb), én 19 vagyok szintén lány. Mondták már rokonok is hogy pofátlan, stb, letiltotta őket facebook-ról, oké.

Ma voltam egy barátommal egy kávézóban, egyszercsak azt látom hogy mellettem ül, vagyis a szomszéd asztalnál. Először nézem őt, szólok neki, irtam neki sms-t is, amire reagált de vissza se irt...

Tuti ő volt mert csak ismerem. De azért ekkora pofát hogy ne köszönjön... már régen is csinált ilyeneket hogy a barátai előtt szégyellt...

Mit tudnék tenni? Legyek hozzá továbbá is kedves? Elegem van hogy a családi összejöveteleken "nyaljak neki" meg vigyorog össze vissza, ilyen helyeken meg m int két idegen.

Mi volna a hatásos? Adjam vissza neki? De hogy?

2014. aug. 13. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Én "Ha megdobnak kővel, dobj vissza 2 kaviccsal" módszert alkalmazom.
2014. aug. 13. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Legyél te az okosabb. Egyszerűen ne foglalkozz vele, nem kell vissszaadni, neem ér az egész annyit. Ha jön hozzátok legyél vele udvarias, az utcán meg ha köszön visszaköszönsz, ha nem akkor meg nem. Ennyi.
2014. aug. 13. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Ne foglalkozz vele, majd talán kinövi.
2014. aug. 13. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem se foglalkozz vele nem ér annyit majdnem minden családban van egy ilyen.

A bunkóság egyszer visszaüt de ez már legyen az ő gondja.

Ha nem muszáj ne menj el az ilyen eseményekre ha meg nem tudod kikerülni akkor nézz át rajta és ne szólj hozzá ne foglalkozz vele.

Nem kell nyalni.

Elnézel felette és észre sem veszed. Ennyi. Magaddal foglalkozz meg a többi családtaggal.

2014. aug. 13. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Annyira azért nem értem a sztorit, ha találkozok egy rokonnal odamegyek és köszönök neki, ezek után nincs olyan ember aki ne köszönne vissza. Ez ilyen egyszerű. Nem fogok sms-eket írogatni a szomszéd asztalhoz.
2014. aug. 13. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Miért nem köszöntél te? Komolyan észrevetted, hogy a rokonod ül melletted és ahelyett, hogy ráköszönsz, elkezdtél sms-t írni? Tiszta megszállott vagy.
2014. aug. 13. 23:19
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Kenyérrel a f..szt. . . sziklával.
2014. aug. 14. 07:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Ott van a szövegben hogy szóltam neki... Ennyire nem olvassátok el?!
2014. aug. 14. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Aha, odamész, köszönsz, ő pedig elfordítja a fejét és nem szól hozzád. Én még nem láttam ilyet, de nem kételkedek a szavaidban. Bár, hogy ezek után miért írsz neki sms-t azt nem tudom. Ha így történt, akkor soha többé nem állnék vele szóba, de azért lásd be, hogy kicsit életszerútlen a történet.
2014. aug. 14. 12:28
 10/10 anonim válasza:
Most kajak azt akarod nekem bemesélni hogy odamentél a két méterre ülő unokatesódhoz köszönni, ő nem szólt semmit, és miután visszaültél a helyedre, írtál neki egy SMS-t, amit ő megnézett de aztán ugyanúgy semmibe vett? Hagyjuk már. :D Szerintem csak odanéztél vagy odacincogtál valamit mert mást nem mertél, és tényleg nem vett észre. Vagy mindketten idióták vagytok és te cincogtál, ő meg nem akarta észrevenni. Vagy valami ilyesmi lehet.
2014. szept. 4. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!