Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel?
Ma tudatosult bennem, hogy mekkora bunkó unokatestvérem van(megjegyzem csaj, nálam két évvel kisebb), én 19 vagyok szintén lány. Mondták már rokonok is hogy pofátlan, stb, letiltotta őket facebook-ról, oké.
Ma voltam egy barátommal egy kávézóban, egyszercsak azt látom hogy mellettem ül, vagyis a szomszéd asztalnál. Először nézem őt, szólok neki, irtam neki sms-t is, amire reagált de vissza se irt...
Tuti ő volt mert csak ismerem. De azért ekkora pofát hogy ne köszönjön... már régen is csinált ilyeneket hogy a barátai előtt szégyellt...
Mit tudnék tenni? Legyek hozzá továbbá is kedves? Elegem van hogy a családi összejöveteleken "nyaljak neki" meg vigyorog össze vissza, ilyen helyeken meg m int két idegen.
Mi volna a hatásos? Adjam vissza neki? De hogy?
Szerintem se foglalkozz vele nem ér annyit majdnem minden családban van egy ilyen.
A bunkóság egyszer visszaüt de ez már legyen az ő gondja.
Ha nem muszáj ne menj el az ilyen eseményekre ha meg nem tudod kikerülni akkor nézz át rajta és ne szólj hozzá ne foglalkozz vele.
Nem kell nyalni.
Elnézel felette és észre sem veszed. Ennyi. Magaddal foglalkozz meg a többi családtaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!