Titeket nem zavarna, a párotok testvére nem kínálna meg a nasijából?
Akkor már te se kináld meg és igy észreveszi magát.
Nekem a férjemnek van egy furcsa szokása, ha családjánál vagyunk, én nem szeretek csak ugy hozzányulni ha az asztalon van valami.Mivel leteszik az asztalra és nem is kinálnak.A lényeg az, hogy a férjem pl. elvesz egy narancsot, megtisztitja és eszi-eszi majd 2-3 gerezdnél eszébe jutok én, és odaadja nekem.Többször szóltam már neki, de falrahányt borsó.
Meglepett, hogy hány embernél van még ugyanez az "én-te nasid" rendszer.
Nálunk is így működik, ha pedig esetleg más dolgára fáj a fogunk, csak megkérdezzük, hogy vehetünk-e belőle és nincs semmi probléma.
Igazából, én csak akkor találom illetlenségnek, hogyha előttetek is nyammogja el.
Ha annyira zavar felhozhatod a párodnak, vagy rögtön a testvérének.
Lehet úgy van vele, hogy ha ti megkínáljátok az a ti dolgotok. Ezért, ha ő nem kínál vissza, az az ő szíve joga, ez az ő döntése, tietek meg az, hogy önzetlenül adtok, de ha nekem ez nem önzetlen, akkor az a te bajod. Ha csak azért adsz valamit, mert viszonzást vársz, ebben semmi önzetlen sincs.
Engem nem zavarna, én volt, hogy megkínáltam Párom tesóját, de nem azért, hogy viszonzást várjak, csak simán önzetlen voltam. Az már régen rossz, ha valaki azért ad, vagy azt nézni kinek mit adott, s ebből mennyi jött vissza! Szomorú kezd kihalni az önzetlenség?! :-(
Ha felnőtt, érett vagy elfogadod, hogy ő ilyen.
Akkor viszont egyszerűen fel sem merül benne, hogy esetleg más is kérne belőle, vagy úgy van vele, ha akar valaki kér, nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne kinyitni a szád.
Ha más is bántja a "csőröd" vele kapcsolatban, ami ettől úgymond súlyosabb, akkor ez csak még egy ürügy, hogy hibát keress/találj benne, de lehet azt is csak felfújod.
Nem zavarna. Én gyerekkoromtól kuncsorgás-ellenes vagyok.
Nem adok senkinek semmiből, de nem is kérek soha senkitől semmit. A kaját mindenki magának szerzi.
Joey nem ad a kajájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!