Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha megnyernéd a lottó főnyerem...

Ha megnyernéd a lottó főnyereményt, adnál a rokonaidnak belőle? Ha igen, kinek, mennyit, és miért?

Figyelt kérdés

2014. aug. 2. 17:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
52%
csak annak aki rá van szorulva. ezentúl gyermekotthonokat támogatnák és kutya menhelyeket. Adnék a fogyatékosan élőknek, akik otthonokban élnek.
2014. aug. 5. 17:34
 22/39 anonim ***** válasza:
57%

Igazából nem is tudnák meg, hogy nyertem. Nem jó dolog, halálra idegesítenének az állandó kölcsönkéregetéssel. Általában így szokott lenni, semmi sem elég. Megkérdezném őket (rokonok, barátok), hogy mi lenne az, amivel kikerülnének a bajból, és tiszta lappal kezdhetnék, ebben segítenék.

Volt már rá példa, hogy segítettem, pl. kölcsön adtam a lakásomat barátnak. Nem kértem plusz pénzt, csak a rezsit kellett fizetni. Azzal hálálták meg, hogy összetörték a csillárt, tönkre tették a szőnyeget, bútort...

2014. aug. 5. 18:11
 23/39 anonim ***** válasza:
67%

A nekem legfontosabbaknak már sajnos nem adhatok. Kinéztem egy gyönyörű birtokot, ahol összeköltözhetnénk a testvéreimmel, gyerekemmel.Különálló házak is vannak a területen, nem kicsik. Barátaimnak adnék pénzt, mivel tudom, hogy kinek mennyi kellene, hogy ne őszüljön tovább. Még azon felül is egy kisebb összeget.Menhelyi kutyákat fogadnék örökbe, öregeket is, elférnének, jól élnének és szépen múlnának el a világból.

Minden hónapban egyszer kinéznék magamnak egyedülálló öreg embert, aki nélkülöz, ellátnám egy időre, ne kelljen félnie a holnaptól, meg a téltől.

Borzasztó, hogy soha nem volt ötösöm!

2014. aug. 5. 18:36
 24/39 anonim ***** válasza:
69%
Jajj erről mi is szoktunk beszélgetni a férjemmel,főleg amikor milliárdos az összeg.:) Mi házat vennénk,kocsink van olyan amilyet szeretünk is,úgyhogy az egyenlőre nem kellene.Viszont egy szép családi ház nagy udvarral,fűtött garázzsal,igen.Aztán adnék a testvéreméknek,nem sokat,mert nem igazán érdemlik meg,de mégis a testvérem,és szeretem,ezért kapna 20 milla körül,van két barátnőm(férjjel 2 gyerekkel) mindkettőjüknek,házat, kocsit vennék,és rendezném a hitelüket,a házukat fullra berendezném.Adnék az édesanyámnak,és elmennénk együtt tengerpartra,mert még sosem látta a tengert szegény.Adnánk a férjem szüleinek,testvérének. Ami marad,azt euróra váltanám,és bankba tenném,és élnék a kamatokból.
2014. aug. 5. 21:15
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen adnék. A szűk családnak. kifizetném anyukám és apósom összes adósságát, plusz vagy vennék nekik egy új házat vagy ha nem akarnának akkor felújítanám a házukat. Szigetelés, fűtés korszerűsítés stb. Egy egy új autót nekik. Sógorék és nővéreméknek is kapnának. Nekik is kifizetném az adósságaikat. Egy embernek adnék még! Van egy mozgássérült ismerősöm. Nekik is felújítanám és akadálymentesíteném a házukat és adnék egy 50-60 milliót. Jó barátom, megérdemli! Tőle nem sajnálom!
2014. aug. 6. 09:24
 26/39 anonim válasza:
100%
Attól függ, mennyit nyernék :)
2014. aug. 6. 15:35
 27/39 bloodbunny válasza:
52%
Attól függ, hogy mekkora a nyeremény. 200 millióból csak keveseknek tudnék adni, mert el vagyok adósodva és alacsony a nyugdíjam (86 ezer). Nagyobb összegből adnék, de abból is csak a rászorulóknak. Tudom, hogy a baráti körömből kinek mi a gondja. Persze azt senkinek sem mondanám meg, hogy nyertem, és nem élnék fényűző életmódot utána sem. Tehát úgy adnék, hogy nem tudnák meg, kitől kapták. Nincs szükségem hálálkodásra. Van egy megbízható ügyvéd barátom, akit egyikük sem ismer, és akire rábízhatnám a dolgot. De az is lehet, hogy vállalkozást indítanék, és aki munkaképes, de nincs munkája, annak állást adnék, tisztességesen megfizetve.
2014. aug. 8. 14:54
 28/39 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy 150 millió a nyeremény (ezt én is hamar eltapsolnám), vagy 3 milliárd! Ez utóbbiból adnék, de úgy, h ne tudják meg, h én vagyok a lottónyertes.
2014. aug. 11. 15:52
 29/39 anonim válasza:
szüleimnek és a tesómnak adnék
2014. szept. 20. 18:15
 30/39 anonim ***** válasza:
Persze, tesóimnak, meg anyukámnak, meg a barátaimnak akik most engem segitenek amikor bajban vagyok.
2014. nov. 3. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!