Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem bírom tovább! Mit tegyek?...

Nem bírom tovább! Mit tegyek? Bofogadott családtag-probléma!

Figyelt kérdés

Igyekszem rövid lenni: feleségemnek van egy nővére, nem akarok ítélkezni felette, de ő a kérdéses személy. Teherbe esett, az élettársa vagy kije elhagyta. Pénze nincs, feleségem kitalálta, hogy költözzön hozzánk, albérletre nem tellene neki. De annyira részleteket nem tudok.

Akkor azt hittem nem lesz annyira nagy baj vele, de most megszületett a gyereke és amióta itthon van, állandó a veszekedés és a feszültség. Pihenni nem tudok, mert egész éjjel üvölt a gyerek, nekem felelősségteljes munkám van és nem téveszthetek. Nem hívhatok a saját lakásomba azt akit akarok, mert most szoptat, fürdet akármi. Mint egy fúria, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ! Meg állandóan csönben kell lenni, már azt az átkozott tv-t sem lehet bekapcsolni tőle.

Próbálok türelmes lenni, de egyre nehezebb, ez a "testvér" egyre messze megy. Feleségem persze elfogult vele teljesen, észre sem veszi, hogy engem zavar!

Mit tegyek? Már arra is gondoltam, hogy kirakatom, mert az enyém a lakás. A házasságom erre rá fog menni!

Légyszíves adjatok tanácsot! Köszi!

2014. júl. 31. 15:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp oldjátok meg, hogy elköltözzön, mert rá fog menni a házasságotok. Első körben ültesd le a feleségedet, és mondd el neki, hogy neked ez így marhára nem jó (komolyan, magától nem veszi észre? ) és megoldást kell találjatok, mert nem normális, ahogy éltek. Rendben, hogy segítettetek a testvérnek, de nem lakhat ott egész életében. Pofátlanság részéről, ahogy viselkedik..
2014. aug. 1. 09:22
 12/13 anonim ***** válasza:
A saját szüleihez miért nem mehet? Beszélj erről a nejeddel őszintén, de nem követelőzve. Ajánlj fel alternatívákat, hogy hová mehetne a sógornőd, s indokold azzal, hogy a munkád veszélyben van.
2014. aug. 4. 08:46
 13/13 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Miért nem megy a szüleihez?

Anyaotthonba mehetne, a gyermek 1 éves koráig.

Utána keressen munkát és albérletet.

Az apuka fizet gyerektartást? Ha nem, akkor perelnie kéne.

A Gyes+ családi pótlék a pelenkára se nagyon elég.

Én nem tartanám el a helyedben.

Beszéld meg a feleségeddel és tzűzzétek ki azt az időpontot, amikor elköltözik.

2014. aug. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!