Miért haragszanak rám a rokonok mert elnevettem magam a temetésen? te haragudnál rám, ha röhögnék a rokonod temetésén?
Meghalt a nagybácsim, aki az ország másik felében lakott 3x ha találkoztunk. És a temetésen eszembe jutott 1 film jelenett és elkezdtem először kuncogni majd köhögve leplezni a röhögést, majd kitört belőlem.
Azóta büntetésben vagyok.
miért? nekem kellett volna a leghangosabbam zokognom?
te haragudnál rám, ha röhögnék s rokonod temetésén?
Meddig fognak még rám haragudni?
16f
Bár már régi kérdés, de én is hozzászólok. Kérdező ha jól számolom azóta már azért jóval idősebb vagy és máshogy látod a dolgokat.
Szóval ha elmész egy temetésre, legyen az közeli, távoli rokon, ismerős, szomszéd vagy bárki nevetni nem illik. Ha ilyen rád jön akkor arrébb mész és esetleg talán úgy. Akiknek fáj a szerettük elvesztése igen zokon vehetik hogy más meg ott röhögcsél. 1x majd te is leszel sajnos olyan helyzetben hogy oda kell állnod a szeretted ravatala mellé és neked sem fog jólesni ha más meg ott röhög.
Néha érdemes a mások helyébe képzelni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!