Miért haragszanak rám a rokonok mert elnevettem magam a temetésen? te haragudnál rám, ha röhögnék a rokonod temetésén?
Meghalt a nagybácsim, aki az ország másik felében lakott 3x ha találkoztunk. És a temetésen eszembe jutott 1 film jelenett és elkezdtem először kuncogni majd köhögve leplezni a röhögést, majd kitört belőlem.
Azóta büntetésben vagyok.
miért? nekem kellett volna a leghangosabbam zokognom?
te haragudnál rám, ha röhögnék s rokonod temetésén?
Meddig fognak még rám haragudni?
16f
már 40x kértem mindenkitől elnézést, és mondtam, hogy röhöghetnek amikor engem temetnek!
de nem enyhülnek!
Alighanem nem harag amit éreznek, hanem mély elkeseredés, csalódottság, s idővel bizonyára enyhülnek majd, de ez az érzés veled szemben meg fog maradni.
Én is bízom benne, hogy kamu a kérdés, hogy ne legyen igazam.
(Ja, és a muszáj szót j-vel írjuk.)
más kultúrákban nem szokás napokig sírni, ha meghal egy rokon? normális vagy te? nyilván más kultúrákban robotból vannak az emberek, és végigröhögik a temetést, hogy már nincs velük egy szerettük, netalántán fájdalmai is voltak, betegségbe halt bele. vagy balesetbe. vagy akármi.
fogyatékos barom.
igen, az volt
off: mexikóban haottak napján a temetőben ünneplik az életet... gondolom erre céloztál
Ha az én apám temetésén röhögne az unokatesóm, akkor kiálltam volna a család mellől és addig verem, amíg el nem törik a kezem.
Empátiáról, tiszteletről hallottál már? Ha temetésre megyek és nem közeli hozzátartozóm, akkor is adok annyi tiszteletet az elhunytnak és a családjának, hogy közben nem a reggeli székletemen, az esti dugásomon , vagy egy filmen elmélkedem...
Hidd el, sokáig fognak rád haragudni, mert bunkóság volt és kész.
Meddig fognak rád haragudni?
Ameddig élnek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!