Másnál is ennyire belekeverednek a kinek a kije kérdésbe?
30 vagyok, a férjem 40. A lányunk másfél hónapos. A férjemnek az előző házasságából van egy 20 éves lánya.
A babát elég különböző felállásban sétáltatjuk, éppen aki(k) ráérnek, itt vannak. Azt még értem, hogy amikor a férjem megy a két lányával, akkor a nagyobbik lányát nézik a baba anyjának (ugye hasonlítanak is némileg egymásra), de amin megdöbbentem:
tegnap apám jött látogatóba, vele mentünk ki sétálni. Apám 65 éves, ősz, kopaszodik és szakálla van, amolyan filigrán télapó kinézetű ember.
Egy járókelő gratulált, hogy milyen szép lánya van - a mondat közepén még elkezdtem kihúzni magam, de a testbeszédéből egyértelművé vált, hogy a babára gondol.
Szerintem mindketten korunknak megfelelően nézünk ki, így eléggé összezavarodtam, hogy miképp nézték őt "nem nagypapának"?
De ránézésre közel 40 év korkülönbség, ráadásul egy pár hetes baba? Azért ez nem a gyakoribb felállás szerintem.
A férjem fiatalos, ránézésre inkább 10 év a korkülönbség közte és a lánya között (a lány picit idősebbnek látszik), ott már valószínűbb, hogy akár egy pár is lehetnének.
Egyre több féfi szül 60 év felett?
Vagy mit szerettél volna ezzel kifejezni?
"Sajnos ez a mai világban nem meglepő, mivel a szülés mostanában eléggé kitolódott, és az sem ritka, hogy egyy 6
A válasz 54%-ban hasznosnak tűnik.
# 1/3 Időpont ma 13:24 Privát üzenet"
Manapság mar nem ritka, hogy 20 30 év korkülönbséggel vanank párok...
Engem is gyakran néztek apu baratnőjének, most is, de amikor még csak 16-17 voltam akkor is ( jah most27 vagyok, de 20nal többnek nem néznek, gondolhatod)
Egy boltban is dolgozom, tegnap volt benn egy csaj és egy 60-as hapsi, azt hittema lánya, a csaj meg magasabb is volt pár cmrel, de mikor kimentek egyértelművé vált, hogy nem a lanya)
Anyukámat gyerek nélkül is a saját apja csajának nézték nem olyan régen. Anyu hápogott egy sort némán, papa meg kihúzta magát, és büszkén sétálgatott az ősz bajszával, meg a kalapjában. Imádom. :) Persze felvilágosították a piaci árust, hogy rokonok, csak nem házasok, de papám aznap olyan kihúzva mászkált, hogy fiatalnak nézték!
Én emberekkel dolgozom, gyakran gyerekekkel, és mindig anyukát/apukát mondok. Akkor is, ha szerintem nagymama és nagypapa hozta a gyerkőcöt játszani, mert egyrészt nem tudhatom a mai világban, másrészt mindenkinek jól esik egy ilyen bók, hogy "kinézed" belőle a gyereket. Szerintem nem neked, hanem apukádnak szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!