Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Másnál is ennyire belekeveredn...

Másnál is ennyire belekeverednek a kinek a kije kérdésbe?

Figyelt kérdés

30 vagyok, a férjem 40. A lányunk másfél hónapos. A férjemnek az előző házasságából van egy 20 éves lánya.

A babát elég különböző felállásban sétáltatjuk, éppen aki(k) ráérnek, itt vannak. Azt még értem, hogy amikor a férjem megy a két lányával, akkor a nagyobbik lányát nézik a baba anyjának (ugye hasonlítanak is némileg egymásra), de amin megdöbbentem:

tegnap apám jött látogatóba, vele mentünk ki sétálni. Apám 65 éves, ősz, kopaszodik és szakálla van, amolyan filigrán télapó kinézetű ember.

Egy járókelő gratulált, hogy milyen szép lánya van - a mondat közepén még elkezdtem kihúzni magam, de a testbeszédéből egyértelművé vált, hogy a babára gondol.

Szerintem mindketten korunknak megfelelően nézünk ki, így eléggé összezavarodtam, hogy miképp nézték őt "nem nagypapának"?

2014. júl. 11. 13:13
 1/9 anonim válasza:
31%
Sajnos ez a mai világban nem meglepő, mivel a szülés mostanában eléggé kitolódott, és az sem ritka, hogy egyy 6
2014. júl. 11. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is fura, mert még soha sehol nem fordult elő, hogy egy idősebb pasi egy fiatal lánnyal jött össze.
2014. júl. 11. 13:24
 3/9 A kérdező kommentje:

De ránézésre közel 40 év korkülönbség, ráadásul egy pár hetes baba? Azért ez nem a gyakoribb felállás szerintem.

A férjem fiatalos, ránézésre inkább 10 év a korkülönbség közte és a lánya között (a lány picit idősebbnek látszik), ott már valószínűbb, hogy akár egy pár is lehetnének.

2014. júl. 11. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Egyre több féfi szül 60 év felett?

Vagy mit szerettél volna ezzel kifejezni?

"Sajnos ez a mai világban nem meglepő, mivel a szülés mostanában eléggé kitolódott, és az sem ritka, hogy egyy 6

A válasz 54%-ban hasznosnak tűnik.

# 1/3 Időpont ma 13:24 Privát üzenet"

2014. júl. 11. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem a gyakori, hogy 40 év korkülönbség legyen, de nem 0 az előfordulási esélye.
2014. júl. 11. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Manapság mar nem ritka, hogy 20 30 év korkülönbséggel vanank párok...

Engem is gyakran néztek apu baratnőjének, most is, de amikor még csak 16-17 voltam akkor is ( jah most27 vagyok, de 20nal többnek nem néznek, gondolhatod)

Egy boltban is dolgozom, tegnap volt benn egy csaj és egy 60-as hapsi, azt hittema lánya, a csaj meg magasabb is volt pár cmrel, de mikor kimentek egyértelművé vált, hogy nem a lanya)

2014. júl. 11. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Mivel téged nem néztek a baba nagyanyjának, valószínű ezért gondolták az apudat az apukának. Aztán magában mindenki gondolt amit akart.
2014. júl. 11. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja nem kerültek-e olyan helyzetbe már mint én. Vizsgálatra hoztak egy gyereket, az anyát beinvitáltam és megkérdeztem a nagyapa is be akar-e jönni. Puff neki, az apuka volt.
2014. júl. 11. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Anyukámat gyerek nélkül is a saját apja csajának nézték nem olyan régen. Anyu hápogott egy sort némán, papa meg kihúzta magát, és büszkén sétálgatott az ősz bajszával, meg a kalapjában. Imádom. :) Persze felvilágosították a piaci árust, hogy rokonok, csak nem házasok, de papám aznap olyan kihúzva mászkált, hogy fiatalnak nézték!

Én emberekkel dolgozom, gyakran gyerekekkel, és mindig anyukát/apukát mondok. Akkor is, ha szerintem nagymama és nagypapa hozta a gyerkőcöt játszani, mert egyrészt nem tudhatom a mai világban, másrészt mindenkinek jól esik egy ilyen bók, hogy "kinézed" belőle a gyereket. Szerintem nem neked, hanem apukádnak szólt.

2014. júl. 12. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!