Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért van az, hogy húsz...

Miért van az, hogy húsz évesen is dedósnak néznek?

Figyelt kérdés

Anya, ha elmegy itthonról, mindig mondja, hogy "Ne engedj be senkit!" "Ne gyújtsd fel a házat!" A nagyszüleim képesek áttelefonálni, ha esik vagy vihar van, hogy "Bezártad az ablakot? Bevetted a virágot?" Meg rám szólnak, hogy "Ne legyen tele a mosogató, mire hazajövök" Ha elmegyek valahová, akkor "hová mész? Mikor jössz? Kivel találkozol? Mit csinálsz?" És amikor meg nem akarom megmondani, akkor megsértődnek. Nem elégíti ki őket annyi, hogy "Bemegyek a városba", hanem megkérdezik, hogy "Mit fogsz bent csinálni?" Anya most is hazajött, esett az eső és bejön a szobámba leellenőrizni, hogy beszedje-e a virágot meg előtte nagypapám felhív, hogy bezártam-e az ablakot. Mindent meg tudok és meg is szoktam csinálni anélkül, hogy mondanák (Igen, takarítani is!), de állandóan ez megy.

20/l

2014. júl. 8. 16:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy nem értik, hogy felnőttél, vagy nagyon ragaszkodnak még hozzád és kontrollálni akarnak.

Nem értek egyet a legtöbb válaszadóval, ezt én kellemetlennek és károsnak érzem egy szinten túl!

(különösen, ha fiúról van szó, de lánynál is...láttam már olyan anyámasszony katonáját, 30 éves mérnök férfi és az anyja képes fölhívni, hogy vacsorázott-e.. pff...)

Talán segítene, ha elmennél másik városba tanulni, vagy önállósodnál!

2014. júl. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!