Nqgy családi vacsora volt ma a férjem családjával, ez minden héten a szokásos. Anyós főzi a levest, nagyszülők a főételek, én a desszertet. Anyós szólt egy pár napja hogy úgy készüljek mára hogy lesz plusz 1 fő, reméltük a férjemmel hogy végre az öccse bemutatja a barátnőjét. Na de ahogy odaértünk volt nagy meglepetés... A férjem ex barátnőjét hívta meg az öccse... Amikor a férjem kérdőre vonta hogy ez mégis mi, csak annyit reagált neki, hogy szerinte az exel jobb lenne még mindig neki, mint velem. Próbáltam jó pofát vágni az egész hülye szituációhoz, de amikor elkezdte ecsetelni az ex, hogy ő a kocsiban hogy csinálta a férjemmel elszakadt a cérna (azon meg végképp csodálkozom hogy szegény nagyik nem kaptak szív rohamot). Szerintetek miért csináltatott ilyet sógorom? Én a mai napig azt hittem hogy jóban vagyunk, eddig legalább is azt mutatta. Mire lehetett ez jó??? Vagy csak én reagálom túl és hosszú évek után nem gond együtt vacsorázni az exel???
Igen, meghibbant, ilyet normális ember nem csinál.
2014. jún. 13. 09:43
12/15 anonim válasza:
Ma már a második, számomra hihetetlennek tűnő sztorit olvasom. Tényleg megtörténnek ilyenek?
Ha igen, akkor nem kérdés, hogy idióta a sógor, meg az ex is, hogy elment vele a vacsorára.
Ha velünk történt volna hasonló, a párommal együtt szépen elköszöntünk volna és hazamegyünk. Nem értem, miért is ültétek így végig a vacsorát? Szerintem az anyósodék is megértették volna, ha nem maradtok.
2014. jún. 13. 10:07
13/15 Bence_ válasza:
Vagy eljöttem volna vagy kiraktam volna a csajt.
De így biztosan nem ettem volna.
2014. jún. 13. 12:28
14/15 anonim válasza:
Hm...és hm.
nem jó, de frappns lett volna, ha megkérdezed a,sógort, azt várta-e, hogy bedobod a törülközőt?
lehet, hogy üldözési mániám van, de a,szexet,izlestelenül előhozni..vagy a férjednek ez volt a gyenge pontja..amúgy mit mesél a férjed, nehari a kérdésért a sógornak rólad, hogy ezt meg meri tenni?
tedd egymás mellé e két kockát
2014. jún. 13. 22:18
15/15 anonim válasza:
De hát miért nem hagytátok ott a "családi" vacsorát?
Ez korántsem "családi" program volt... sógorkád meg majd elszámolt volna az anyjával, mi is volt ez?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!