Vajon mivel tudom kiengesztelni? Többi lent
Figyelt kérdés
Nagyon érdekes kérdésem van. Van egy ember akit 12 éves korrom óta ismerek. Tehát nem régóta mert 14 és lány vagyok. Egy pár hónapja kiderült hogy nagybátyám. Vagyis apukám féltestvére. Viszont az lenne a gondom hogy mielőtt ez kiderült én megbántottam mivel tudnám kiengesztelni?2014. jún. 6. 15:26
11/12 anonim válasza:
hát bármivel ..egyszerű kérj bocsánatot tölle és mond el nei hogy nem tudtad hogy ő meg te rokonok vagytok
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó olvasd mar vissza... Pls ne legyél ekkora hulye.. Mert oda írtam hogy bocsánatot kértem tőle.. amúgy már megoldódott :)
2014. aug. 9. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!