Volt már úgy veletek, hogy direkt nem kívántatok boldog születésnapot egy közeli rokonotoknak, mert előzőleg ő sem köszöntött fel a születésnapodon?
Jah és nem, nem volt velem ilyen, pedig volt, hogy a saját édesanyámnak ment ki a fejéből a szülinapom...
( 1 héttel előtte megköszöntött szmélyesen, de a napján elfelejtette....a vicc, hogy abban az évben mindeni elfelejtette, senki nem köszöntött fel, a legjobb barátnőm sem...pedig nem ilyen felejtősek, csak abban az évben a napján valamiünnepnap féle volt, így senkinek nem jutott eszébe, csak másnap..este kicst rosszul esett, de ennyi.lén is hajlamos vagyok elfelejteni)
Igen. Mindig számon tartom, hogy ki köszönt fel (csakis a napján!), és csakis az kap vissza köszöntést, amki adott. Más nem. ha neki nem vagyok fontos, akkor ő sem az nekem.
Mindig, mindenkinek emlékszem a születésnapjára, akiét egyszer is hallottam vagy láttam. De soha nem adok annak, aki nekem nem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!