Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek kinek van igaza?...

Szerintetek kinek van igaza? Én alkalmazkodjak?

Figyelt kérdés
Nem bírom már sokáig elviselni a sógornőmet... a párom öccsével van vagy 3-4 éve, de egy mosolyt nem tud megejteni felém.. fennhordja az orrát, látszik az öltözködésében és a viselkedésében is. Mi már 30asok vagyunk a párommal, 10 éve együtt. Igaz volt egy hullámvölgyünk, megcsaltam sajnos, de olyanok voltak a körülmények, hogy így alakult azóta próbálom helyrehozni persze. De sógorom pont ebben a szünetben ismerte meg a csajt és olyan mintha én lennék új a családban és nekem kéne alkalmazkodni........... most is elindult neki a lakásvásárlás de az se a saját pénzéből, hanem az államéból, mi meg hitelt veszünk fel meg önerőt spórolt a párom. Én sajnos nem, mert csak most tudtam elhelyezkedni de nem is ez a lényeg, hanem hogy ennek kapcsán se ülünk le ötletelni meg segítünk egymásnak csak udvarias érdeklődés ennyi. Meg úgy csinál mintha megérdemelné a lakást csak mert állami gondozott volt.. Összegezve ilyen helyzetben ki simuljon a másikhoz? (Úgy látom ő nem is akar, többre tartja magát nálam.)
2014. ápr. 2. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Együtt laktok? Amúgy szerintem sz.rd le.
2014. ápr. 2. 11:53
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Érdekes a kérdésed, az egész arról szól, hogy a sógornőd szerinted egy szemét r.ibanc, mert:

1. szeret szépen öltözködni

2. nem bájolog veled, ha találkoztok

3. együtt van a sógoroddal

4. vesz egy lakást

5. nem hajlandó azt tenni, amit te elvársz tőle (leülni ötletelni a TI lakásotok miatt)

Arról viszont egy sort sem írtál, hogy a sógornőd piszkálna téged, kötekedne veled, stb., nem tudom, mihez kellene alkalmazkodnod egyáltalán (és ha most nekiállsz irkálni arról, hogy igen, piszkál téged, azt nem hiszem el :) )

Szerintem nincs "igaza" senkinek, mert nincs is vita, a sógornőd egyszerűen nem akar az országos haverod lenni, és ehhez joga van.

2014. ápr. 2. 12:13
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
10, te nagyon hülye, ha az első szt irigy, akkor nekem nem is lehet azonos a véleményem, mi?
2014. ápr. 2. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem ertem miert irigyled azt a penzt a lanytol? Aki allami gondozott volt megerdemli azt a kis segitseget amit kap 18 eves kora utan. Ha logikusan vegiggondolod termeszetes hogy a megcsalasos sztori utan nem vagy szimpi a parod csaladjanak.
2014. ápr. 2. 12:52
 15/17 anonim ***** válasza:
92%
Az "allam pénze" az a nagykorusagaig összegyűlt, ki nem fizetett csaladipotlek. A te szüleidnek ezt havonta kifizettek - miért nem tettek neked félre?
2014. ápr. 2. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Valakinek az öltözködésén hogy látszik, hogy fenn hordja az orrát?? Önerőt spórol a párom. Te miért nem spórolsz?? Te egy végtelenül primitív, önző valaki vagy kérdező!
2014. ápr. 2. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyikőtöknek sem kell nagyon alkalmazkodni, ha nem együtt laktok. Nyilvánvalóan nem vagytok túl szimpatikusak egymásnak, elég, ha kulturáltan elviselitek egymást, amikor találkoztok, udvariasak vagytok egymással.

Amúgy neked mi dolgod azzal, hogy a sógornődék milyen pénzből vesznek lakást?

Neki meg miért kellene "ötletelnie", hogy te hogy találj munkát?

Oldja meg ő is a saját problémáját, ahogy tudja, a maga módján, meg te is a tiédet. Különös tekintettel arra, hogy nem is igazán jöttök ki egymással. Szerintem nem is kell egymás dolgába nagyon beleütnötök az orrotokat.

2014. ápr. 2. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!