Szerintetek kinek van igaza? Én alkalmazkodjak?
Érdekes a kérdésed, az egész arról szól, hogy a sógornőd szerinted egy szemét r.ibanc, mert:
1. szeret szépen öltözködni
2. nem bájolog veled, ha találkoztok
3. együtt van a sógoroddal
4. vesz egy lakást
5. nem hajlandó azt tenni, amit te elvársz tőle (leülni ötletelni a TI lakásotok miatt)
Arról viszont egy sort sem írtál, hogy a sógornőd piszkálna téged, kötekedne veled, stb., nem tudom, mihez kellene alkalmazkodnod egyáltalán (és ha most nekiállsz irkálni arról, hogy igen, piszkál téged, azt nem hiszem el :) )
Szerintem nincs "igaza" senkinek, mert nincs is vita, a sógornőd egyszerűen nem akar az országos haverod lenni, és ehhez joga van.
Egyikőtöknek sem kell nagyon alkalmazkodni, ha nem együtt laktok. Nyilvánvalóan nem vagytok túl szimpatikusak egymásnak, elég, ha kulturáltan elviselitek egymást, amikor találkoztok, udvariasak vagytok egymással.
Amúgy neked mi dolgod azzal, hogy a sógornődék milyen pénzből vesznek lakást?
Neki meg miért kellene "ötletelnie", hogy te hogy találj munkát?
Oldja meg ő is a saját problémáját, ahogy tudja, a maga módján, meg te is a tiédet. Különös tekintettel arra, hogy nem is igazán jöttök ki egymással. Szerintem nem is kell egymás dolgába nagyon beleütnötök az orrotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!