Mi az hogy felvettek a nevelő apad nevet? Nevet változtattak, vagy örökbefogadott? Ha örökbefogadott, az életben nem derít es ki, hogy ki a biológiai apad, ha anyád nem segít. A korhazba nincs értelme menni, ott nem őriznek szuletesi anyakonyvi kivonatot. Egyebkent se lesz rajta a biológiai apa neve: örökbefogadással uj kivonat készül, az örökbefogadó szulo van feltüntetve szulokent.
2014. márc. 27. 10:07
2/24 anonim válasza:
Miért akarsz egy olyan embert megkeresni aki lemondott rólad?Majd meg keres apucikád ne aggódj amikor öreg beteg lepusztult lesz.
2014. márc. 27. 10:07
3/24 anonim válasza:
Szia!
Szerintem se keresd meg.
Tudom,hogy fontos lenne az identitásod szempontjából, de ha édesanyád ennyire nem mond semmit, annak oka lehet.
Sok pszichológusnál eltöltött időtől kíméled meg magad.
A ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel sajnos a szülőkre is igaz.
2014. márc. 27. 10:24
4/24 Andizsuzsi válasza:
Természetesen jogod van tudni, hogy ki a vérszerinti apád. Ha elmúltál 18 éves, akkor utána is tudsz járni. Nem a kórházban, hanem a lakóhelyed szerinti anyakönyvi hivatalban érdemes a kutakodást kezdeni. Ott meg tudják mondani, hogy milyen néven voltál a születésedkor anyakönyvezve, illetve ki volt az apádként bejegyezve.
2014. márc. 27. 10:30
5/24 anonim válasza:
És miért akarnád megkeresni azt, aki cserben hagyott, és azóta sem kíváncsi rád? Sőt, nem csak megkeresni, hanem ezért konfliktusba keveredni és fájdalmat okozni a szüleidnek?
2014. márc. 27. 10:31
6/24 anonim válasza:
Andizsuszsi!
Ne írj hulyeseget. Nem fognak neki semmi adatot kiadni. Max az apját értesítik ki, hogy a gyerek fel akarja venni vele a kapcsolatot es majd az eldönti, hogy akarja e vagy sem. A gyamhivatal SEMMI adatot nem fog kiadni.
2014. márc. 27. 10:32
7/24 A kérdező kommentje:
Édes anyám nem normális sajnos.. valami agy baja van o.o nem szemétségböl mondom szeretem nagyon! de hatalmas a családunk! És ő kiharcolta hogy nevelő apám és az ő családja ne is keressen..
Ez miatt gondolom hogy lehet megf akart keresni de nem engedte!
2014. márc. 27. 10:57
8/24 A kérdező kommentje:
Ja! és nem örökbe fogadott hanem nevére vett
2014. márc. 27. 10:58
9/24 anonim válasza:
Olyan nincs, kerdezo, hogy "nevere vesz" Orokbefogadas van, vagy nevvaltoztatas. Nevre vetel nincs.
2014. márc. 27. 10:59
10/24 anonim válasza:
nagyszülő, anyukádnak esetleg testvére vagy gyerekkori barátnője? én tőlük érdeklődnék, ha már anyum nem mondana semmit... de tényleg gondold végig, hogy érdemes-e megkeresned... (csak zárójelben: biztos hogy tudja anyukád ki a vér szerinti apád? nem lehet hogy ő sem tudja? nem lehet hogy anyukád vezetéknevén születtél és nevelőapukád így "fogadott örökbe"?)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!