Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire normális hozzáállás az apjához?

Figyelt kérdés
Anyósom 60 éves, édesapja 87 éves. Egy telken élnek, de külön házban. Anyós egyedül él 170 m2-en, férje meghalt, gyerekei elköltöztek. Szó szerint luxusban él, Dolce Gabbana és Gucci parfümhegyek, Clinique bőrápló cuccok, Zara, Promod ruhák, IPad, óriástévé, új kocsi, stb, stb. Az édesapja a kert végében él egy melléképületben 30 m2-en és olyan szinten kosz van nála, hogy be kell fogni az orrom, ha be akarok menni hozzá. Iszonyú büdös és kosz van, a föld ragad az ételmaradéktól, mindenen áll a kosz. Nem is tudom, hova lépjek. Szerintetek nem várható el a lányától, hogy nagyritkán segítsen neki és kitakarítson? Tudom, hogy nem szereti az apját, de akkor is, hogy lehet hagyni, hogy valaki ilyen körülmények közt éljen??
2014. febr. 24. 18:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet engem pontozni, de azért valljuk már be, hogy egészen érdekes a sztori.

A papa ha dolgozik, kicsit legyen tisztább is, ha meg nem akar, akkor nem akar, kész!

Lehet bántani az anyóst, de lehet, hogy pont ezt kapta gyerekkorában, amit itt írtak is vagy bármi oka lehet még erre. Az meg, hogy mit engedhet meg magának, nem ehhez tartozik. Azért mert a papa piszokban él, éljen ő is?

Mert ugye ennek az okát továbbra sem tudjuk!

Egyébként meg biztos van olyan takarító, hidd csak el, aki vállalja, mert nem hiszem, hogy sorakozik a munkája vagy ne jönne jól neki a pénz a mai világban.

2014. febr. 24. 19:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi köze van anyós iPadjének és "óriástévéjének" az apja lakásában található kuplerájhoz? Irigységszagot érzek
2014. febr. 24. 20:06
 13/20 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ha a papa tud nőket kergetni, akkor miért nem tud takarítani? Ez olyan furcsán hangzik.
2014. febr. 24. 20:16
 14/20 A kérdező kommentje:
csak annyi, hogy sajat magara igenyes, de akkor a szeretteire miert nem?
2014. febr. 24. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Az hogy valaki a rokonom, még nem automatikusan a szerettem...
2014. febr. 24. 23:09
 16/20 anonim ***** válasza:
De ha én igényes vagyok, be kell járnom a rokonságot, és kiganéznom mindenkit, aki szarban él?
2014. febr. 25. 00:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Az utolsó tökéletesen leirta könnyű többszáz kilóméteről pattogni szagoéd a napi szart aztán pattogj.
2014. febr. 25. 00:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Milyen takarítónő menekült el? :D De most komolyan, ha a papa igazgató, én nem tudom elképzelni, hogy konkrétan szaarban él. Oké, hogy kosz meg por, meg kupi van. De az nem hiszem, hogy elriaszt egy takarítónőt.

Szerintem itt egy csomó jó tanácsot adtunk már, hogyan lehetne ezt egyszerűen megoldani.

De ha a papa ennyire fitt, akkor fogadjon ő saját magának takarítónőt.

2014. febr. 25. 09:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Jobban bele kéne látni a dolgokba.

Esélyes, hogy az apuka ugyanígy viselkedett a lányával, amikor kicsi volt. Ismerősöméknél kb majdnem ugyan ez ment. Eleinte nem értette senki, hogy hagyhatja, hogy az apja úgy éljen, ahogy, mire kiderült, hogy apucinak ha nem tetszett valami, a tél közepén kirakta a lányát hátul a kis melléképületbe, ami most szerszámos ház. Ergó a lányán verte le a dühét, gondját baját, ráadásul elég nagy alkoholista is volt, többször megcsalta a feleségét. Ezek után megértem, hogy a lányát nem érdekli, hogy az apjával mi van, vagy hogyan él, koszban vagy nem koszban.

Ha a papa 87 évesen 20-30-as nőket "kerget" akkor esélyes, hogy ezt a felesége mellett is csinálta. Így én nem ítélkezek előre anyósod felett, mert kitudja, hogy mi van ennek a hátterében.

2014. febr. 25. 11:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet, kérdező, szerinted egy érzéketlen liba vagyok, de olyan rokonomnak én nem fogok erőmön felül segíteni, aki saját hibájából él rosszul. A papa a leírásod szerint simán tehetne az ellen, hogy ilyen retekben éljen, de tojik rá. Erre persze könnyebb az anyóst b.tatni, mint megmondani a papa szemébe, hogy takarítsál ki.
2014. febr. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!