Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehet tenni ha megőrült...

Mit lehet tenni ha megőrült terhesen a nővérem?

Figyelt kérdés

A nővéremről van szó. Amióta terhes azóta teljesen kifordult magából. Tervezett baba, rendezett háttér és a párja is vele van. Azt gondolom minden ami kell adott a boldogsághoz.

Azonban a sógorom néhány hete elmesélte, hogy azért van már ki Ő idegileg mert a nővérem folyton veszekszik vele mindenért (pl. miért nem mosott ki minden nap, miért nem takarított ki munka után, miért felejtett el megvenni vmit a boltban stb. piti dolgok). Sógor mindent megtesz a nővéremért, mert eljár dolgozni, munka után kitakarít, megfőz, kimos... tényleg minden rendben van. Ja és megjegyzem nővérem hónapok óta az intimitást is kerüli állítólag a férjével. Mit vár ezek után? Miért csinálhatja ezt? Próbáltunk beszélni vele, de mindenre az a reakciója, hogy neki semmi baja, nincs szüksége segítségre!

2014. febr. 22. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Sima kismama dili!:-)vagyis exrem formaban.de azert nem kene mindent a sogirodnak csinalni.a fozes takaritas siman belefer egy kismama idejebe.nem mondom en is sokkal hamarabb elfaradok de azert ez a minimum.
2014. febr. 22. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Jesszusom! Erre köpni, nyelni nem tudok. Becsülje meg magát a tesód, mert még egy ilyen pasit nem talál az tuti. ( Na, jó, sógorom a példa rá, hogy van ilyen...) Pasi mos, főz, takarít? Hihihi. Azt hittem ilyen csak sógoromnál létezik. Neki ugyanis nem terhes a csaja, egészséges, de nem dolgozik semmit az égvilágon. Otthon ül egész nap a facebook előtt és döglik. Ránézni sem nagyon tudok. Sógorom meg kiköpi a belét. A barátnője még egy szendvicset sem ken meg neki.
2014. febr. 22. 16:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Sajnos testvérem akkor sem volt egy aktív nő amikor itthon lakott. Néha megfőzött vagy bevásárolt, de a többit szerette lepasszolni. Amikor ők összejöttek, akkor még nem volt ennyire durva a helyzet, viszont nehezen viseli a terhességét. Nagyon.

Abszolút minden téren elnyomja a férjét és nem viszonoz neki semmit. Attól tartók ebből így válás lesz.

2014. febr. 22. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

En is nagyon nehezen viseltem a terhesseget, a ferjem az kb.olyan mint a sogorod. Viszont amit tudtam, megcsinaltam.Volt par nap, amikor felkelni sem tudtam, mert minden bajom volt, es szerencsetlen ferjem csinalt mindent.

De en soha nem rinyaltam, ha valamit esetleg elfelejtett.

A növered elegge el van kenyeztetve. Az a baj, hogy amig magatol nem kap eszbe, nem tudtok semmit csinalni, mert neki igy kenyelmes.

2014. febr. 22. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Azt gondolta,hogy az állapotával bérletet váltott

a semmittevésre? Én se perc alatt elmagyaráznám

neki,hogy melyik az indulási oldal.Férfi vagyok,minden

házimunkát elvégzek,de azért gyorsan leesne a tantusz. ..

2014. febr. 22. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Hormonok javaslom nagyadagban kapjon magnéziumot, citromfűteát, halolaj kapszulát, rendes étrend a lehető legtöbb mozgás ha ott lesz a gyerek sajna csak romlani fog a helyzet.
2014. febr. 22. 18:59
 7/7 anonim válasza:
Ha a nővéred szerint semmi baja nincs, a sógorod helyében elköltöznék, otthagynám és akkor talán elgondolkodna, hátha mégis van...
2014. febr. 28. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!