Mit lehet tenni ha megőrült terhesen a nővérem?
A nővéremről van szó. Amióta terhes azóta teljesen kifordult magából. Tervezett baba, rendezett háttér és a párja is vele van. Azt gondolom minden ami kell adott a boldogsághoz.
Azonban a sógorom néhány hete elmesélte, hogy azért van már ki Ő idegileg mert a nővérem folyton veszekszik vele mindenért (pl. miért nem mosott ki minden nap, miért nem takarított ki munka után, miért felejtett el megvenni vmit a boltban stb. piti dolgok). Sógor mindent megtesz a nővéremért, mert eljár dolgozni, munka után kitakarít, megfőz, kimos... tényleg minden rendben van. Ja és megjegyzem nővérem hónapok óta az intimitást is kerüli állítólag a férjével. Mit vár ezek után? Miért csinálhatja ezt? Próbáltunk beszélni vele, de mindenre az a reakciója, hogy neki semmi baja, nincs szüksége segítségre!
Sajnos testvérem akkor sem volt egy aktív nő amikor itthon lakott. Néha megfőzött vagy bevásárolt, de a többit szerette lepasszolni. Amikor ők összejöttek, akkor még nem volt ennyire durva a helyzet, viszont nehezen viseli a terhességét. Nagyon.
Abszolút minden téren elnyomja a férjét és nem viszonoz neki semmit. Attól tartók ebből így válás lesz.
En is nagyon nehezen viseltem a terhesseget, a ferjem az kb.olyan mint a sogorod. Viszont amit tudtam, megcsinaltam.Volt par nap, amikor felkelni sem tudtam, mert minden bajom volt, es szerencsetlen ferjem csinalt mindent.
De en soha nem rinyaltam, ha valamit esetleg elfelejtett.
A növered elegge el van kenyeztetve. Az a baj, hogy amig magatol nem kap eszbe, nem tudtok semmit csinalni, mert neki igy kenyelmes.
Azt gondolta,hogy az állapotával bérletet váltott
a semmittevésre? Én se perc alatt elmagyaráznám
neki,hogy melyik az indulási oldal.Férfi vagyok,minden
házimunkát elvégzek,de azért gyorsan leesne a tantusz. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!