Rokonnak pénzt kölcsönadni?
Figyelt kérdés
Unokanővérem pénzt kért kölcsön, néhány hónapos a kisbabájuk, és állítólag nincs pénz se bébikajára se pelenkára.
Viszont a pasija nem veti meg az alkoholt és azt hiszem dohányzik is.
2014. febr. 20. 21:26
1/20 anonim válasza:
Akkor ne pénzt adj nekik, hanem bébikaját meg pelenkát.
2/20 anonim válasza:
Ha szeretnél segíteni, de azért vannak kételyeid, hogy ne másra költsék, akkor ne pénzt adj, hanem amire szükségük van, jelen esetben bébiételt, pelenkát, illetve elmehetnétek együtt is bevásárolni a kicsinek. És akkor nyilván nem fogtok se alkoholt, se cigit venni. Ez a legegyszerűbb megoldás.
3/20 anonim válasza:
Úgy adj kölcsön, hogy soha nem fogod visszakapni, viszont vagy gyakran a nyakadra fognak látni, látván hogy téged le lehet húzni, vagy a rokonodnak égni fog a képe, amiért nem tudja visszaadni és ezért kerülni fog téged. Szerintem én nem adnék pénzt, de elvinném vásárolni a rokont, kizárólag a babának szükséges holmikat. A többit oldják meg maguk, elvégre két felelősségteljes felnőtt ember, akik már a gyerekvállaláshoz is érettnek érezték magukat..
4/20 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, mondtam is, hogy egyik nap meló után felugrom hozzájuk, és együtt elmegyünk vásárolni.
Igazán kedves vagyok meg minden de ha odaadom a pénzt ő elintézi és munka után nekem nem kéne vele futkosnom.
2014. febr. 20. 21:36
5/20 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy holnap úgyis vásárolni akartam, akkor jöjjön ő is 5-re a bolt elé, és megvesszük a szükséges dolgokat.
6/20 anonim válasza:
Csak pénzt én sem adnék. Babakaját, pelenkát vehetünk együtt. Biztos, ami biztos, ne is élelmiszerboltba menjetek, hanem Rossmannba vagy dm-be, ott mindből jó a kínálat.
7/20 anonim válasza:
Ne pénzt küldj, hanem pelenkát és bébiételt.
8/20 anonim válasza:
Semmit nem adnék sőt kiküldeném rájuk még a gyámügyet is.
9/20 anonim válasza:
Én babakaját se vennék, főzzön a gyerekre, nem egy nagy összeg és időben sem olyan vészes...egy kis répa, krumpli, husi, sajt, vagy éppen ahol tart a hozzátáplálás... persze a tápszer az más, ha nem anyatejes a baba. A bolti kaják nagyon drágák, jobb ha a hozzávalókat veszitek meg.
10/20 A kérdező kommentje:
9-es ez remek ötlet :)
2014. febr. 20. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!