Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért terhelnek olyan titokkal...

Miért terhelnek olyan titokkal amit nem kértem?

Figyelt kérdés
A családomban két fél összeszűrte a levet egymással, és én vagyok az egyetlen, akivel megosztották ezt az információt. De én nem kértem ezt. Értem én, hogy megbíznak bennem, de én nem kértem, hogy ezzel terheljenek. Ráadásul már tényleg nagyon terhes számomra ez az egész, mert már hosszú hónapok óta megy a titkolózás. Nem tudom mit csináljak.
2014. febr. 19. 12:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondd el nekik, hogy vagy kihagynak belőle, és ezt tiszteletben tartják, vagy borítod a bilit, és kiadod a titkukat. Ekkor talán feleszmélnek.

Az, hogy tartogatod, nem vezet semmi jóra. Vagy leállítod őket hatásosan (pl azzal amit írtam), vagy ha kiderül, akkor téged fog mindenki hibáztatni, mondván "te tudtál róla, miért nem szóltál".

2014. febr. 20. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!