Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha felkértek tanúnak, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felkértek tanúnak, milyen költségek terhelnek engem? Lagzi is lesz.

Figyelt kérdés

Igent mondtam természetesen, de fogalmam sincs, hogy mit kell ilyenkor fizetni...

Régen úgy volt felénk, hogy a násznagy fizetett mindent, de akkor a tanú is ő volt.

2013. aug. 18. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Neked semmit nem kell fizetned. Max. ha akarsz magadnak új alkalmi ruhát.
2013. aug. 18. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a családban annyi a plusz költsége a tanúknak, hogy a két tanú fizeti közösen a templomi esküvő költségét, ami nálunk 20 ezer ft volt, így fejenként 10 ezer ft. De amin meglepődtem, hogy a férjem családjában is így szokás, mert én azt hittem, hogy csak nálunk, de állítólag ez több helyen is így van. Amúgy semmi más nincs, sőt mi mondtuk is, hogyha gond, mi kifizetjük, de majdnem megsértődtek, hogy ezzel nem sérthetjük meg őket.

Szerintem kérdezgess körben a családban, és beszéljetek erről a párral is, hogy ők mit gondolnak, de nem hiszem, hogy veletek fizettetnék ki az esküvő költségeit, ha mégis, hát az nem kicsit pofátlanság a mai világban.

2013. aug. 18. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ilyenekre gondoltam, mint a templomi díszítés vagy ahol a lagzi lesz, ott a díszítés, mert nálunk is így szokás. Legalábbis 5 évvel még így volt a szokás, amikor utoljára voltam lagziban.

Majd felhozom náluk is a témát, csak gondoltam először feltérképezem, mi is a szokás manapság. :)

2013. aug. 18. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert errefelé a keresztszülők voltak régen a tanúk, de én barát vagyok, még csak rokonságban sem állok a vőlegénnyel.
2013. aug. 18. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk semmi költség nem terhelte a tanúkat.
2013. aug. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!