Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért terhelnek olyan titokkal...

Miért terhelnek olyan titokkal amit nem kértem?

Figyelt kérdés
A családomban két fél összeszűrte a levet egymással, és én vagyok az egyetlen, akivel megosztották ezt az információt. De én nem kértem ezt. Értem én, hogy megbíznak bennem, de én nem kértem, hogy ezzel terheljenek. Ráadásul már tényleg nagyon terhes számomra ez az egész, mert már hosszú hónapok óta megy a titkolózás. Nem tudom mit csináljak.
2014. febr. 19. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vond ki magad teljesen a dologból. Téged kértek meg a falazásra? Mondd meg, hogy hagyjanak ezzel békén, akár azt is elmondhatod, hogy mennyire helyteleníted.
2014. febr. 19. 12:51
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Köszönd meg a megtisztelő bizalmukat és mond meg, hogy a jövőben erre nem tartasz igényt. Csináljanak amit akarnak DE a Te kihagyásoddal.
2014. febr. 19. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:
nálam is ugyan ez van de már régóta és iszonyat bosszantó hogy folyton engem zaklatnak a hülyeségükkel.
2014. febr. 19. 12:57
 4/11 A kérdező kommentje:
ez az, hogy már mondtam, hogy engem felejtsenek el, és teher számomra ez az egész. De mintha a falnak beszélnék. Unom már a haldoklásukat, hogy nem látják egymást két napig és már meg vannak halva és nekem rinyál mind a kettő. Nem tudom miért nem értik meg, hogy hagyjanak békén.
2014. febr. 19. 13:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérj pénzt a hallgatásért. Már csak az arckifejezések miatt is megérné elsütni egyszer viccből. Ettől talán leesik nekik, hogy hagyjanak ki a játékból.
2014. febr. 19. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért kell titkolni? Van másik párjuk?
2014. febr. 19. 13:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, mindkettő családos.
2014. febr. 19. 13:39
 8/11 anonim válasza:
Gyönyörű... Ha már máshogy nagyon nem megy, akkor világíts rá, hogy neked ez lelkileg szörnyen rossz, és nem fogod tovább bírni, és kitálalsz, ha nem hagynak békén. Szerintem meg fognak annyira rémülni, hogy többet ne neked rinyáljanak. Másik ötletem: Mondd el a párodnak, én ezt szoktam csinálni a "terhes" titkokkal. Én megkönnyebbülök, valakivel csak tudok róla beszélni. És ha a titokgazda ezen megsértődik, akkor kerek-perec megmondom, hogy nekem ne mondjon senki olyat, amit nem oszthatok meg a párommal. Pont. :)
2014. febr. 19. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik, hogy még egy szó, és elmondod másoknak is.

Nem akarlak elkeseríteni, de előbb-utóbb lebuknak, és ha kiderül, hogy te végig tudtad (kiderül, ez biztos!), az egész család téged fog utálni, mert szóltál.

Ebből te csak rosszul jöhetsz ki sajna.

2014. febr. 19. 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Remélem legalább az egyik megcsalt fél sem a te családtagod.

Mert akkor búcsút mondhatsz neki, ha kiderül. És kifog...

2014. febr. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!