Szerintetek se normális?
Szerintem teljesen normális.
19 évesen kezdtem az egyetemet elsőben és másod éve elején hazavittem a szennyesemet. A fehérneműmet is. Utána már magamnak mostam a koliban.
Negyed évesen költöztem másik koliba, ott az első 3 hónapban egy mosógép volt az egész kollégimuba. Ha hazamentem akkor is hazavittem a szennyest, hogy ne kézzel kelljen mosnom. Igaz ez csak egyszer volt a 3 hónap alatt.
Ahol laksz ott nincs lehetőség mosásra? Ha van, akkor teljesen felesleges hazavinni.
A fehérneművel nem tudom mi baja lehet, az is ugyanolyan ruha, mint a többi. Persze ha nincsenek rajt foltok :)
Szerintem nem normális hazavinni a szennyes ruhát. Nekem sose jutott eszembe, mindig meg tudtam oldani. Nem is értem, hogy 19 évesen, főleg ha van rá lehetőséged, hiszen amíg nem mentél haza is megoldottad, nehogy már anyud dolga legyen.
Ha ő kéri vagy felajánlja az más, akkor szívességet tesz amit elfogadhatsz, bár én a felajánlást se érteném. Jó anyummal a kapcsolatom, csak úgy gondolom, hogy amire képes vagyok, azt ne más csinálja.
Nem vagy már gyerek.
Még egyszer elmondom, mostam magamra mindig is, csak ő maga mondta hogy hozzam haza, de nagyon sokszor inkább nem vittem, fent hagytam hogy majd vasárnap este kimosom. De igen, előfordult mostanában hogy néhányszor hazavittem, mondjuk 3-4 hetente egy adagot, de volt hogy ritkábban.
Nem vagyok gyerek, már évek óta suli mellett magamat tartom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!