Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek se normális?

Szerintetek se normális?

Figyelt kérdés
Ha egy 19-20 éves lány ha néha hazamegy és visz haza mosni valót, akkor a fehérneműje is benne van? Rossz a viszonyom anyukámmal és most ezt is felhozza bátyáméknak.
2014. jan. 17. 11:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális.

19 évesen kezdtem az egyetemet elsőben és másod éve elején hazavittem a szennyesemet. A fehérneműmet is. Utána már magamnak mostam a koliban.

Negyed évesen költöztem másik koliba, ott az első 3 hónapban egy mosógép volt az egész kollégimuba. Ha hazamentem akkor is hazavittem a szennyest, hogy ne kézzel kelljen mosnom. Igaz ez csak egyszer volt a 3 hónap alatt.

2014. jan. 17. 11:32
 2/18 anonim ***** válasza:
Honnan mész haza és miért viszel mosnivalót?
2014. jan. 17. 11:32
 3/18 A kérdező kommentje:
Most kezdtem el főállásban dolgozni eddig nappali mellett tettem. Volt hogy 4 hónapig nem mentem haza, addig magamra mostam most hogy többet jártam haza néha vittem mosni valót, de így se mindig, pedig ő kérte hogy szeretné rendbe rakni a ruháimat.
2014. jan. 17. 11:35
 4/18 anonim ***** válasza:
Egy szülő sajnos ilyenkor képes bármit felhozni. A megoldás az, hogy nem viszed haza végül is kimosni a ruhákat nem nagy kunszt. Ha kéri, "ó anyukám, nagyon kedves vagy, de ne fáradj". Így nem adsz neki támadási felületet. Plusz cipekedned se kell. Én évek óta úgy látogatom meg a szüleim, hogy csak egy váltás bugyi van nálam - ott átveszem az otthoni ruhát, az utcait meg csak utazáshoz. Így egy szál retiküllel, esetleg néha laptoppal utazom, sokkal kényelmesebb.
2014. jan. 17. 11:40
 5/18 A kérdező kommentje:
Mostanra már annyira megromlott a viszonyunk, hogy az a legjobb megoldás mindkettőnk számára ha nem beszélünk. Elhoztam nemrég onnan már minden cuccomat, csak mikor ezt megtudtam, lesokkolódtam. Én soha nem mondanék ilyet a saját gyerekemről ( ha majd lesz).
2014. jan. 17. 11:41
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Nálunk egy tárcsás mosógép volt az egész koleszben, az is elég ramaty állapotban, a centrifuga meg egyenesen az utolsókat rúgta, ráadásul a kis p*csányi szobánkban nagyon teregetni sem tudtunk, ha ki is mostunk valamit kézzel, az ágy támláján száradt. Én is hazavittem minden szennyest, meg mindenki más is.
2014. jan. 17. 11:42
 7/18 anonim ***** válasza:

Ahol laksz ott nincs lehetőség mosásra? Ha van, akkor teljesen felesleges hazavinni.

A fehérneművel nem tudom mi baja lehet, az is ugyanolyan ruha, mint a többi. Persze ha nincsenek rajt foltok :)

2014. jan. 17. 11:42
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem normális hazavinni a szennyes ruhát. Nekem sose jutott eszembe, mindig meg tudtam oldani. Nem is értem, hogy 19 évesen, főleg ha van rá lehetőséged, hiszen amíg nem mentél haza is megoldottad, nehogy már anyud dolga legyen.

Ha ő kéri vagy felajánlja az más, akkor szívességet tesz amit elfogadhatsz, bár én a felajánlást se érteném. Jó anyummal a kapcsolatom, csak úgy gondolom, hogy amire képes vagyok, azt ne más csinálja.

Nem vagy már gyerek.

2014. jan. 17. 11:43
 9/18 A kérdező kommentje:

Még egyszer elmondom, mostam magamra mindig is, csak ő maga mondta hogy hozzam haza, de nagyon sokszor inkább nem vittem, fent hagytam hogy majd vasárnap este kimosom. De igen, előfordult mostanában hogy néhányszor hazavittem, mondjuk 3-4 hetente egy adagot, de volt hogy ritkábban.

Nem vagyok gyerek, már évek óta suli mellett magamat tartom el.

2014. jan. 17. 11:47
 10/18 A kérdező kommentje:
Kollégista voltam 6 évig, fél éve élek albérletben.
2014. jan. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!