Zavar, hogy a párom bátyjai folyton nálunk vannak. Van erre megoldás?
6 vagyok!
Az lemaradt hogy tavaly vettunk hazat, fel se merult egyik tesojaban sem, hogy ne jonnenek minden hetvegen mig kesz nem vagyunk! Tavaly szetvertuk, es kezdtuk is az epitest... Ma is stabinvannak es dolgoznak a furdot burkoljak eppen! Nagyon profik egyutt es gyonyoruen dolgoznak pedig en nagyon haklis vagyok arra is hogy a jarolap hogy van lerakva /felalla sarka a fuga hezag mindenhol ugyanakkora kell hogy legyen, nem repedhet
Hozzuk ossze a sogornommel az egyiket, o is eloszeretettel jar(t) hozzank enni, inni, drogozni (abbol nem lett semmi:)) meg amikor 1 hetes babaval (es csaszaros heggel!!!) hazajottem, masnap mar jott enni....
En meguntam es megmondtam finoman a ferjemnek, hogy ez nem palya, nem fogom meg az agyunkba is beengedni a hugat, plane ugy hogy a hazassagunk nem volt (akkor sem...) a legjobb....azota kevesebbszer jon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!