Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek hasonlíthat...

Szerintetek hasonlíthat ennyire egy fiú a nagybátyjára? Vagy tényleg ő az apja?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy húsz éves fia, aki kiköpött sógorom.

Régen a fiú anyja a pároméknál lakott és szerintem összeszűrte a levet a sógorommal. A párom nem tartja a fiúval a kapcsolatot, lehet, hogy ő is sejt valamit?

2014. jan. 13. 12:44
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
18.# Nem vette a nevére a gyereket ezért gyerektartást sem fizetett. DNS tesztre pedig nem volt pénze ahogy most sincs.
2014. jan. 13. 13:35
 22/32 anonim ***** válasza:
2-nél a pont:D
2014. jan. 13. 13:40
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit replikázol, megnyerted ezt a jó embert, mit kavarsz még mindig.
2014. jan. 13. 13:43
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Elég hasonló a genetikai állománya a párodnak meg a tesójának, és párodban is lehettek elnyomott gének. Az semmit nem jelent, hogy jobban hasonlít a sógorodra, hiszen rokonok. Ha még a postásról beszélnéd ezt, akkor azt mondanám, kis ok lehet rá, na de rokonokról... hát te sem figyeltél bioszon, az fix.

Sőt. Mondok jobbat. Unokatesóm magas és szőke, míg anya-apa-öcsi mind alacsony és barna hajú. de attól még vér szerinti gyerek, csak vmelyik nagyszülő génjei jöttek ki rajta. Vagy itt vagyok én is, a képek alapján a dédmamámra jobban hasonlítok, mint apura és anyura együttesen. Azért, mert így jöttek ki a gének, színtiszta genetika. Ez nem jelenti azt, hogy nem ők a szüleim...

2014. jan. 13. 14:12
 25/32 anonim ***** válasza:

21 akkor az a gyerek jogilag nem is a párod fia...

Ennyi

2014. jan. 13. 14:14
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam meg kiköpött déd öregapja.Na most akkor az öreg a fater?:)))Tiszta szerencse rég nem élt mire a fiam született,hátha a mi családunkba is lett volna egy IQ-bajnok aki ezt megállapította volna.
2014. jan. 13. 14:29
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom, meg egy az egyben úgy néz ki mint a húgom. Lehet, hogy félrekeféltem tesómmal??? Vagy a férjem csalt a húgommal, és amikor kiderült, hogy terhes, mindenkivel elhitették, hogy valójában én várok babát? Lehet nem is én szültem ezt a gyereket??? Mondjuk gyanús is volt a helyzet, mert a szomszéd kutyájának a kölyke, amelyik a szomszéd faluba került az unokatesóm szomszédjának a sógorához, na az egyszer megugatta anyámat. Szerintem az a kutya sejt valamit... elég okos jószág. Kösz, hogy kiírtad ezt a kérdést, most végre én is megvilágosodtam! :) :)

Bocs kérdező, de szerintem nálad nincs minden rendben ott a fejedben... :)

2014. jan. 13. 14:56
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Jobban éreznéd magad, ha a sógor lenne az apa, ugye? Akkor nem lógna a fejed fölött a tudat, hogy a párod egy igazi jellembajnok, ami a gyereknevelést illeti... Szerintem fejezd be a kavarást.
2014. jan. 13. 14:56
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy te meg egy rosszindulatú, unatkozó idióta vagy? Jó, hogy ráérsz ezen kombinálni. Inkább azon kellene elgondolkozni, mennyire "remek" ember a párod. Bár, végül is nem gond, hozzád illik!

Szerencsétlen gyereknek meg lehet jobb is, hogy kimaradtatok az életéből.

2014. jan. 13. 15:58
 30/32 anonim ***** válasza:
Na várjunk.Ha a gyerek anyja tudja, hogy a párod az apa akkor a gyámügyön keresztül megindíthatja az apasági pert.A dns vizsgálatot és perkültséget annak kell állni aki "bebukja".Tehát, ha bizonyítottá válik,hogy a párod az apa-akkor kifizettetnek vele 350E Ft-ot kb.Nem tudom mennyi éves a gyerek.DE én 15 éves korában indítottam el a fiam ügyét.Úgyhogy nem biztos, hogy nem fogja meglépni az anya.Ki tudja melyik családtag a hunyó.Több személyre kiterjesztve is kérhet vizsgálatot a gyámügy,És jogilag a gyerek a felperes!!
2014. jan. 13. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!